HOT NEWS: Joy og Carlos afslører nyt, spændende projekt - Her & Nu

HOT NEWS: Joy og Carlos afslører nyt, spændende projekt

Der sker ting og sager hos det glade par.

Af Jonas Sand - 5. februar 2016 kl. 13:32

Det kører på skinner for reality-parret Joy K. Pedersen og Carlos Zamora. På kærlighedsfronten leder de to efter en lejlighed sammen, og nu springer de også ud i et nyt projekt sammen på professionel plan.
– Vi har startet firma op sammen. Det hedder FitnJoy, og vi er allerede godt i gang, fortæller parret stolt til Realityportalen.dk og uddyber:
– Det er et fitnessprojekt, som vi begge er inde over. Vi er personlige trænere og rådgiver om ting som træning og kost, og så er der en drengeversion og en pigeversion. Derudover kommer der også noget tøj.
LÆS OGSÅ: Joy og Carlos afslører: Vi kigger på lejlighed
Dropper ikke jobbet
Joy og Carlos går begge meget op i deres krop, og derfor vil de gerne dele ud af deres erfaringer. I første omgang foregår det primært på hobbyplan, men de drømmer begge om mere.
– Det vil da være fedt, hvis det er noget, vi kommer til at leve af, men i øjeblikket beholder vi vores arbejde ved siden af. Det er jo klart, at det tager noget tid, når vi skal bygge noget op fra bunden af. Vi skal skabe os et image og vise folk, at vi kan noget, siger Joy.
Og navnet på firmaet er bestemt ikke tilfældigt valgt.
– Det handler om, at man også godt må nyde det lidt – naturligvis ikke hver dag, men engang imellem. Derfor hedder det også FitnJoy, fortæller ‘Mig og min mor’-deltageren, inden Carlos bryder ind.
– Ja, og så har det jo også lidt med hendes navn at gøre, påpeger han med et grin.
LÆS OGSÅ: Joy om forholdet til Carlos: Det var mig, der scorede ham
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Joys store forvandling
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.