HOT NEWS: Irina udgiver bog

Irina Babenko vil hjælpe andre med at starte en succesfuld blog. Derfor arbejder hun i øjeblikket på en bog.

Divaer i junglen, Fristet
Af Jonas Sand - 14. august 2015 kl. 13:21

Går du med drømme om at starte din egen blog, men du ved ikke helt, hvordan det foregår, og hvordan du får den til at blive til en succes? Så kan du snart få hjælp af ingen ringere end Irina Babenko.
Realitystjernen, der selv driver en succesfuld blog, er nemlig godt i gang med at skrive sin egen samling gode råd, og inden længe bliver det udgivet som bog.
– Jeg kan endelig afsløre mit seneste projekt – EN BOG! Jeg vil gøre det super lækkert for jer alle og nemt, for emnet er – at starte sin egen blog! Den kommer til at indeholde alle mine tips og praktiske ting og svar på jeres spørgsmål ang. emnet, fortæller hun på sin Facebook-profil.
‘Fristet’-baben har aldrig lagt skjul på, at hun er stor fan af Kim Kardashian. Men lige på dette punkt skal hun måske ikke kigge for meget på sit idol. Den amerikanske realitystjernes bog har nemlig været et kæmpe flop indtil videre, kom det frem tidligere på måneden.
Irina Babenko bliver den anden danske realitystjerne, som har en bogudgivelse på vej. Tidligere på sommeren afslørede Linse Kessler, at hun udkommer med sin anden bog senere på året.
LÆS OGSÅ: Irina: Sådan har jeg tabt mig
LÆS OGSÅ: GALLERI: SE de første billeder af Irina efter fødslen
LÆS OGSÅ: Irina: Sådan er min krop efter fødslen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.