HOT NEWS: 'Gift ved første blik'-baby på vej

Eksperterne har for alvor ramt plet denne gang, og nu kommer der en baby ud af det hele.

Af Jonas Sand - 2. december 2015 kl. 13:55

Gang på gang er eksperterne verden over blevet kritiseret, når de i ‘Gift ved første blik’ har forsøgt at skabe kemi og kærlighed blandt mennesker, der ikke kender hinanden. Men i Finland tyder det på, at de for alvor har ramt plet.
Her blev parret Sari og Antti gift i juni, og nu venter de to barn sammen – det første barn, der er kommet ud af realityprogrammet. Det skriver finske Me Naiset.
LÆS OGSÅ: TAG TESTEN: Hvilken ‘Gift ved første blik’-type er du?
– Det er bare helt fantastisk! Vi har begge drømt om en familie i ti år, og nu får vi så lov til at opleve det sammen, siger Sari til mediet.

– Helt fra første øjeblik har vi følt, at vi har kendt hinanden før. Det er et stort mirakel, at vi nu skal have barn sammen, fortsætter hun.
Hvis alt går vel, vil det blive det første barn, der er kommet ud af det populære tv-program. Australske Alex Garner og Zoe Hendrix var ellers godt på vej, men Zoe mistede barnet midt i graviditeten.
LÆS OGSÅ: ‘Married at first sight’: Hvorfor blomstrer kærligheden i USA?
LÆS OGSÅ: Drama og mordtrusler i ‘Gift ved første blik’
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.