Geggo fortryder: Fjerner sine tatoveringer

Geggo er ikke tilfreds med flere af sine tatoveringer, og derfor skal de nu fjernes.

Familien fra Bryggen, Et ton cash
Af Jonas Sand - 16. april 2015 kl. 11:55

Geggo har sat sig under laseren for at få fjernet en del af sine tatoveringer. (Foto: Privat).

Geggo har sat sig under laseren for at få fjernet en del af sine tatoveringer. (Foto: Privat).


Stephanie Karma Christiansens er fyldt med tatoveringer, men det skal være slut nu. I hvert fald er reality-baben påbegyndt et forløb, hvor flere af hendes tatoveringer skal fjernes. Det skriver hun på sin blog.
– Jeg skal have fjernet tatoveringen på hele venstre arm og senere den på halsen. De er begge lavet i en for hurtig vending. Man skal huske at tænke, om det man får lavet, nu også passer til ens personlighed, og om man kan bære det, siger Geggo til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Afstemning: Her er årets påskebabe
LÆS OGSÅ: ’Familien fra Bryggen’: Vi bliver ved, til vi dør
Drop jeres bedrevidenhed
Stephanie blev frarådt at få lavet tatoveringerne i første omgang, og efter hun har besluttet sig for at fjerne dem, har de folk meldt sig på banen igen.
– Jeg har allerede hørt hele møllen med “se, hvad jeg sagde” osv. Men jeg erkender jo selv, at det var dumt, så det behøver disse bedrevidende mennesker ikke at fortælle mig, siger hun.
– Undo-it på Vesterbro fjerner dem, og jeg føler mig i meget trygge hænder. De er top professionell, fortæller Stephanie om forløbet, som kommer til at vare mellem 40 og 50 uger.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Har været indlagt på psykiatrisk
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.