HOT NEWS: 'For lækker til love'-babe har fået en kæreste

‘For lækker til love’-deltageren er ikke længere for lækker til love.

Af Emilie Holm Egebro - 29. juli 2015 kl. 8:28
26-årige Nick Schmidt Rasmussen, som er Nadias nye kæreste (Foto: Privat)

26-årige Nick Schmidt Rasmussen, som er Nadias nye kæreste (Foto: Privat)

Tilbage i april fortalte den tidligere ‘For lækker til love’-deltager Nadia Berg Korsgaard, at der ikke var tid til et kærlighedsliv i hendes travle hverdag. Men nu viser det sig, at hun dengang faktisk så en fyr. Og nu er de blevet kærester.

– Det startede med, at jeg tilbage i januar likede et af Nicks billeder på Instagram. Derefter skrev han til mig derinde, og det førte til Facebook, Snapchat og et telefonnummer, afslører Nadia overfor Realityportalen.dk og fortsætter:

– I de sidste seks måneder har vi så set hinanden on and off, hvor vi begge har datet andre. Jeg har ikke været helt klar til et forhold, men efter vores ferie til Cypern sammen i sidste uge, er jeg slet ikke i tvivl om, at jeg vil have noget fast med Nick, så nu er vi officielt kærester.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Nadia: Sådan går det i dag

Har mødt hinandens børn

Både Nadias lille søn Liam på to år og Nicks søn på seks år var begge med på ferien til Cypern, så de alle fire kunne lære hinanden bedre at kende.

– Nick og Liams forhold er godt. Dog har de udover ferien kun mødt hinanden 2-3 gange, men det, at Nick selv har en søn, gør det helt klart nemmere nu, når jeg også har barn, siger Nadia og tilføjer:

– Det hele er bare perfekt,  så man må sige, at ferien gik over alt forventning. Godt vejr, to børn, der legede godt sammen, og masser af kærlighed.

LÆS OGSÅ: ‘FLTL’-Nadia bruger tid med ekskæresten

LÆS OGSÅ: ‘Diva’-Nadia skal være socialrådgiver

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.