HOT NEWS: Fie Laursen og Frederik udvider familien

To bliver meget snart til tre, for Fie Laursen og kæresten, Frederik Valeur, udvider familien.

Af Louise Andersen - 5. marts 2018 kl. 13:11

Fie Laursen og Frederik Valeur kommer ikke til at flytte ind i deres nye lejlighed alene, for den står nemlig meget snart på familieforøgelse for parret. De har ledt længe, og nu har de endelig fundet og adopteret en lille hundehvalp. Det fortæller Fie på sin blog, og over for Realityportalen.dk bekræfter hun, at parret får deres hundehvalp, lige inden de flytter ind i deres nye lejlighed 1. maj.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-deltager: Jeg ELSKER Fie Laursen
– Frederik og jeg har adopteret den smukkeste, sødeste skat hjem fra Rumænien. Han blev fundet på en mark med sine søskende og var egentligt sat til et liv med sult og forvirring. Det gør ondt i mit hjerte at se så mange hunde “bliver smidt ud” på den måde, skriver Fie Laursen og fortsætter:
– Men; jeg er lykkelig for, at vi hørte om hundene i Rumænien, før vi fik købt en hund, som var avlet i DK, for nu er det en helt ny form for kærlighed.
LÆS OGSÅ: Fie efter ‘Paradise’-exit: Det var planlagt af produktionen

Fie: Han er vores lille mirakel

Der er en helt særlig årsag til, at Fie og Frederik netop har valgt at adoptere end hund fra Rumænien.
– Han var dødsdømt på gaden, og vi ville hellere give sådan en vuf et liv. Og så er vi helt forelskede i ham, siger Fie.
LÆS OGSÅ: Linses Bed & Breakfast åbner snart: Her svarer hun på ALLE spørgsmål
Og dét med, at parret er meget forelskede i deres lille nye hundebaby, hersker der vidst slet ingen tvivl om.
–  Min lille dreng. Vi vil gøre alt for, at du får det bedste liv i tryghed og luksus. Du skal have så meget kærlighed. Du skal have ALT. Jeg vil gøre alt for vores lille mirakel. Lige nu tæller vi dage ned til, at han bliver kørt fra Rumænien til Danmark – og så skal han flytte med os ind i den nye lejlighed, skriver Fie på sin blog.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Fie og Frederik overvejer pt. at give ham navnet Lucky, fordi de har været heldige med ham, og han har været heldig med dem.
Du kan læse resten af Fies indlæg her, og du kan se den lille hundehvalp i videoen herunder:


LÆS OGSÅ: Rygterne svirrer: Er Caroline gravid?

Læs mere om