HOT NEWS: 'Ex on the Beach'-Morten har fundet kærligheden

Realitydeltageren har fundet sig en kæreste, som han er blevet meget glad for – og faktisk mødte han hende inden optagelserne til denne sæson.

Af Jonas Sand og Emilie Langbo Holm - 13. marts 2019 kl. 16:55

Der var fuld smæk på Morten Kjeldsen, da han sidste år medvirkede i den første sæson af Kanal 4-serien ‘Ex on the Beach’. Her smeltede han pigehjerter på stribe, mens han heller ikke var en sjælden gæst på lagerne med forskellige kvinder.
Tidligere i dag kom det så frem, at han vender tilbage i den kommende sæson, der på søndag får premiere på Kanal 4 og Dplay. Men det bliver en noget mere afdæmpet Morten, seerne får at se.
LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se to af sidste års deltagere fra ‘Ex on the Beach’ havde sex og ikke var helt enige om, hvorvidt det var fedt eller nederen.


LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’
– Det var meget stille og roligt at lave sæson to. Jeg synes, det var tamt i forhold til første gang, hvor den fik alt, hvad den kunne trække. Men jeg havde gang i noget derhjemme anden gang, så jeg var lidt splittet, da jeg kom derind. Men jeg tænkte, at jeg nok skulle opføre mig lidt ordentligt, griner Morten og fortæller, at produktionen ikke vidste, at han så en kvinde hjemme i Danmark.
Det betyder også, at seerne ikke får lov til at se Morten folde sig ud på lagnerne i den kommende sæson.
– Det er bestemt ikke den kedelige Morten, men jeg pakkede fuckboy-attituden lidt væk, og jeg holdt mig helt i skindet, slår han fast.
LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne

“Hun kørte mig i lufthavnen”

Og noget tyder på, at det var godt, at Morten gjorde det. For kærligheden er nemlig for alvor blomstret mellem ham og kvinden
– Vi er blevet kærester, ja. Hun hedder Louise Camilla, og hun bor i København, siger Morten.
Han fortæller, at parret mødte hinanden gennem deres fælles passion for fitness. I december begyndte de at se hinanden første gang, men Morten droppede hende, inden det for alvor blev seriøst.
– Men jeg begyndte så at snakke med hende igen, lige inden jeg skulle være med i sæson to. Jeg tog hjem til hende og havde min kuffert med, og jeg sagde: “Skat, du bliver nødt til at køre mig i lufthavnen, for jeg skal være med i ‘Ex on the Beach'”. Der faldt manken lidt på hende, men hun tog det meget godt. Hun ved, at hun er så god, at jeg ikke render af sted med en anden, slår han fast.
Se Mortens kæreste herunder:


LÆS OGSÅ: Fie afslører: Her er sandheden om mig og Mark