HOT NEWS: Christina Maria afslører kønnet - Her & Nu

HOT NEWS: Christina Maria afslører kønnet

Nu løfter den tidligere paradiso sløret for, om hun venter en dreng eller pige.

Af Emilie Holm Egebro - 5. september 2016 kl. 13:51

For nyligt afslørede den tidligere paradiso Christina Maria, at hun bliver mor senere i år. Hun og kæresten, som ikke ønsker at være en del af rampelyset, har holdt den glædelig nyhed for dem selv og familien i hele seks måneder, men til slut var maven for stor til at bevare hemmeligheden.
Nu afslører den 28-årige ‘Paradise’-babe også, hvilket køn parret venter:
– Vi skal have en lille dreng! Min kæreste synes, at det er helt fantastisk, at vi skal have en lille dreng. Det ønskede han sig overalt på jorden, så vi er meget glade og meget tilfredse, siger en glad Christina Maria på sin blog på Juicyplay.
– Lægerne var på ingen måde i tvivl om kønnet på nogen måde. Jeg glæder mig så meget til, at mit barn kommer til verden og til at blive den mor, jeg altid har ønsket at blive, fortsætter den smukke paradiso på bloggen.
Christina Maria kommer selv fra en lille familie og har ikke mange medlemmer tilbage, så hun drømmer om selv at få tre børn, så hun kan få en stor familie.
Se det søde tøj, som Christina Maria har købt til sønnen øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Tidligere ‘Paradise’-deltager er gravid
LÆS OGSÅ: Christina Maria fra ‘Paradise’: Her er min kæreste
LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Sådan blev årets Mr. og Mrs. Paradise udvalgt til programmet
LÆS OGSÅ: HOT BOOBS: Denne paradiso skal have lavet større bryster
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.