HOT NEWS: Cengiz har friet til Geggo - Her & Nu

HOT NEWS: Cengiz har friet til Geggo

Cengiz har været på knæ for Geggo, som ikke var i tvivl om, hvad hun skulle svare.

Af Louise Vilsbøl - 18. januar 2017 kl. 14:04

Ferien til Thailand har budt på en kæmpe overraskelse for den smukke ‘Familien fra Bryggen’-stjerne. Kæresten Cengiz har nemlig været på knæ for hende, og hun var ikke i tvivl om, hvad hun skulle svare.
– … og jeg sagde ja, skriver Geggo på sin facebook til et billede af en guldring med en stor sten, og i sine hashtags afslører hun, at Cengiz har friet, og de skal altså giftes. Se billedet af ringen nederst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Sådan skal vores bryllup være
Allerede i september måned, da der var pressemøde på efterårets sæson af ‘Familien fra Bryggen’ fortalte Geggo og Cengiz om deres bryllupsplaner, hvor Geggo tog teten. Og her lagde hun ikke skjul på, at hun gerne ville giftes snart, men hun ville ikke selv fri til Cengiz.
-Det gør jeg ikke. Der er jeg virkelig, virkelig gammeldags. Alt respekt for de kvinder, der er nymoderne, men jeg er gammeldags. Jeg går ikke på knæ for min mand, så vil jeg hellere ikke giftes, end jeg vil fri til Cengiz, fastslog Geggo tilbage i september.
Stort tillykke til Geggo og Cengiz.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz dropper Bryggen 
LÆS OGSÅ: Årh: Se hvor nuttet Geggo var som lille

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Sådan er det at arbejde sammen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.