HOT NEWS: Botoxkongen har friet til sin dronning

Der blev ikke sparet på romantikken, da Kim Novaa friede til modelkæresten Natasha Bendix på Maldiverne.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 13. juli 2016 kl. 14:48

Hvad der startede som en 14 dages kærlighedsferie til Maldiverne, endte med et romantisk frieri på stranden. Kim Novaa, 44, tog fusen på kæresten Natasha Bendix Helms, 22, som selvfølgelig sagde ja til at gifte sig med ham.
– Kim havde hyret en privat fotograf, og vi fik taget en masse gode billeder til at starte med. Efterfølgende gik vi ned til en lille oase i de smukkeste omgivelser, hvor Kim havde sørget for en privat kok, som serverede en fem-retters menu for os. Kim holdt derefter en smuk tale for mig og gik derefter ned på knæ i sandet og spurgte om min hånd, fortæller Natasha Bendix Helms til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Jeg blev virkelig overrasket, da jeg ikke havde regnet med det. Men jeg blev vildt lykkelig og sagde selvfølgelig ‘ja’ med det samme. Rammerne kunne ikke være mere perfekte.
Parret har kendt hinanden siden januar i år.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Botoxkongen med i ‘Robinson Ekspeditionen’
Vil have traditionelt bryllup

(Foto: TV3)

Parret medvirker i den kommende sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’. (Foto: TV3)


De to turtelduer er netop vendt hjem fra deres romantiske ferie. Selvom frieriet stadig er nyt, så har parret allerede talt om, hvilket type bryllup, de godt kunne tænke sig.
– Vi har endnu ikke fastlagt en dato, men det bliver i hvert fald til næste sommer. Jeg vil meget gerne holde et traditionelt bryllup i kirken, fortæller Natasha.
Med snakken om bryllup hører også snakken om børn. Og selv om Kim har fem børn, vil Natasha ikke afvise, at parret allerede har talt om det.
– Det er ingen hemmelighed, at jeg gerne vil have børn, men det skal være på det rette tidspunkt. Lige nu er arbejdet vigtigst, så børn må vente, og nu har Kim også fem børn, som jeg har det rigtig godt med.
Parret kan opleves på skærmen til efteråret, hvor de medvirker i ‘Robinson Ekspeditionen’.
Se billederne fra Kims frieri i galleriet øverst i artiklen. 
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sexglad paradiso med i ‘Robinson Ekspeditionen’
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3’s våde drøm: Champagnedrengen i ‘Robinson’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.