HOT NEWS: Blac Chyna venter barn med 18-årig kæreste

Ifølge amerikanske medier er Blac Chyna gravid for tredje gang.

Af Jonas Sand - 1. maj 2018 kl. 11:20

Kærligheden blomstrer for alvor mellem Blac Chyna og hendes kæreste, den 18-årige rapper YBN Almighty Jay. Det er to måneder siden, at parret først blev set sammen og efterfølgende bekræftede, at de var blevet kærester. Og noget tyder på, at forholdet snart bliver noget mere seriøst.
I weekenden mente MTO News at vide, at 29-årige Blac Chyna er gravid med YBN Almighty Jays baby, og ifølge New York Posts Page Six er den god nok. Parret venter deres første barn sammen, afslører en kilde over for mediet. Det er dog ikke noget, som Blac Chyna-lejren ønsker at bekræfte over for mediet.
Det vil være YBN Almighty Jays første barn, mens Blac Chyna har to børn fra tidligere forhold. I 2012 fik hun sønnen King Cairo med rapperen Tyga, mens hun i slutningen af 2016 fik datteren Dream med realitystjernen Rob Kardashian. Og nu kan de to kendisbørn altså få en lillebror eller -søster, hvis historien er god nok.
LÆS OGSÅ: WTF: Blac Chynas 18-årige kæreste har friet
LÆS OGSÅ: Blac Chyna raser: Sådan ødelægger Kardashian-familien mit liv

“Vi bruger ikke kondom”

Midt i april kom YBN Almighty Jay med noget af en kærlighedserklæring til Blac Chyna, da han delte et billede på Instagram med teksten: “Vil du gifte dig med mig?”, og en måned tidligere løftede han i et interview med No Jumper sløret for detaljer om parrets sexliv.
– Jeg bruger ikke kondom. Hvem gør det? Jeg ville ikke knalde en kælling, som jeg ikke ville gøre gravid, sagde han i interviewet og tilføjede, at han helt sikkert vil beholde barnet, hvis Chyna bliver gravid.
I interviewet siger den unge rapper også, at han elsker at have sex og har det ofte. Dermed er det altså ikke helt utænkeligt, at der nu er en baby på vej.
LÆS OGSÅ: Kim Kardashian bryder tavsheden om utroskab: Stakkels Khloé
LÆS OGSÅ: CHOK: Kardashian-søster dropper ‘Keeping Up With the Kardashians’

Top Off ?

Et opslag delt af ? YBN Almighty Jay (@ybnalmightyjay) den

?

Et opslag delt af ? YBN Almighty Jay (@ybnalmightyjay) den