Blac Chyna raser: Sådan ødelægger Kardashian-familien mit liv

Dramaet mellem Blac Chyna og realityfamilien fortsætter.

Af Jonas Sand - 9. januar 2018 kl. 16:55

Rob Kardashian og Blac Chyna er ikke længere kærester, men det betyder langt fra, at dramaet mellem dem er forbi. Det kører stadig på højtryk, og forældreparret sagsøger hinanden på kryds og tværs. Tidligere i år blev hele Kardashian-klanen trukket ind i sagen og sagsøgt, og nu fortsætter Blac Chyna anklagerne mod den magtfulde realityfamilie.
Det viser nye retsdokumenter fra den igangværende retssag, som det velinformerede sladdermedie TMZ har fået fingrene i. Her sammenligner hun familien med en sekt og anklager dem for at ødelægge hendes liv, mens hun fortsætter beskyldningerne om, at det i virkeligheden var Kardashian-familien, der fik stoppet realityserien ‘Rob & Chyna’.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Nu vil Blac Chyna genforenes med Rob Kardashian
– Den uskrevne regel, som ingen fortalte hende, da hun begyndte forholdet med Kardashian, er, at hele familien kommer efter dig, hvis du skrider, og de bruger deres berømmelse, rigdom og magt til at ødelægge dig – inklusiv få dit tv-program stoppet (på trods af gode seertal), sprede løgne om dig og endda sagsøge med falske anklager omkring et ødelagt honningkagehus, står der i dokumenterne.
Ifølge mediet fortsætter Blac Chyna beskyldningerne mod familien, og i retsdokumenterne står der også, at familien vil ødelægge Blac Chynas karriere, så hun ikke kan konkurrere med dem kommercielt eller på de sociale medier.
Kardashian-klanen vil have sagen helt droppet og svarede sidste år tilbage på anklagerne med endnu vildere anklager – der blandt andet indeholdt beskyldninger om vold, kokainmisbrug og vild fest med en stripper.
LÆS OGSÅ: Vildt Kardashian-drama: Blac Chyna sagsøger hele familien
LÆS OGSÅ: DRAMA: Kris Jenner vil købe datteren Dream af Blac Chyna