HOT NEWS: 'Big Brother'-Klaus har fundet kærligheden

33-årige Klaus Snedker er flyttet sammen med sin nyeste kæreste, 22-årige Line.

Af Jonas Sand - 24. juli 2015 kl. 13:25

‘Big Brother’-deltageren Klaus Snedker var tidligere på året ude og fortælle, at han var på jagt efter en kæreste. Og hende har han nu fundet her et halvt år senere.
Den lækre og eftertragtede hanløve, som Panda kalder mig, er ikke længere single, fortæller 33-årige Klaus til Realityportalen.dk med et stort grin.
Det er den 22-årige pædagogstuderende Line Gædicke, som har stjålet ‘Big Brother’-hunkens hjerte.
Jeg mødte min dejlige kæreste Line første gang i marts 2014 på vej hjem fra byen. Jeg så hende og tænkte: “Wauw,” og så satsede jeg bare alt og gik over og spurgte, om jeg ikke kunne finde hende på Facebook. Det var en lortereplik, men det virkede jo, griner han.
Klaus
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-hunk søger kæreste
Meget forelskede
I løbet af 2014 så parret hinanden on/off, men stoppede så med at snakke med hinanden. Tidligere i år begyndte de så at snakke sammen igen, og siden har de ikke kunnet undvære hinanden.
Vi fandt ud af, at vi slet ikke kunne undvære hinanden. Vi har det så fedt sammen, og jeg er meget glad for, at hun er min. Vi er meget ‘in love’, og det er fantastisk at vågne op ved siden af hende hver morgen, fortæller Klaus.

– Det, jeg faldt for ved Line, var hendes dejlige smil og hendes smukke øjne. Og så er hun bare så sød jo. Hun indeholder så mange gode egenskaber og har en fantastisk humor.

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Jimmi viser kæresten frem: Sådan fandt vi sammen
Drømmer om børn

Parret fandt første officielt sammen tidligere på denne måned, men de har allerede taget skridtet videre og er flyttet sammen.
– Vores fremtid sammen tegner super . Vi rejser meget snart ned til varmen, og så er hun lige flyttet ind hos mig. Jeg synes ikke, det er for tidligt, for vi har jo kendt hinanden længe, lyder det fra Klaus.

Indtil videre bliver det dog kun de to i lejligheden. Selv om vennen Mark, som også deltog i ‘Big Brother’, snart skal være far, så venter Klaus og Line lidt, før de er klar til små barneskridt i deres lejlighed.
– Vi venter lige lidt med børn. Vi vil meget gerne have det på et tidspunkt, men Line skal lige være færdig med sin uddannelse først.
LÆS OGSÅ: Dansk ‘Big Brother’-klip går verden rundt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.