HOT NEWS: 'Big Brother'-deltager skal være far

Den danske ‘Big Brother’-deltager bliver far for anden gang i starten af det nye år.

Af Jonas Sand - 1. juli 2016 kl. 11:07

Martin Hibel er en glad mand for tiden, og det forstår man godt. I starten af det nye år bliver ‘Big Brother’-deltageren nemlig far for anden gang, når kæresten Josefine, 20, føder parrets første barn.

Martin og Josefine glæder sig til at blive forældre i starten af det nye år. (Foto: Privat)

Martin og Josefine glæder sig til at blive forældre i starten af det nye år. (Foto: Privat)


– Jeg glæder mig rigtig meget. Da jeg fik nyheden var min første reaktion, at det ikke passede. Men den var god nok efter otte tests, griner 30-årige Martin, der har en syvårig søn fra et tidligere forhold.
LÆS OGSÅ: Mandlig ‘Big Brother’-deltager: Jeg har haft sex med Premier League-stjerne
Planlagt graviditet
Martin og Josefine har kendt hinanden i to år og været kærester det seneste år. Graviditeten er planlagt for parret, og Martin har svært ved at få armene ned over, at han igen skal være far.
– Jeg blev selvfølgelig glad, da vi fandt ud af det, for jeg har endelig fundet pigen, jeg vil dele resten af mit liv med. Så jeg blev både stolt og lykkelig over, at hun skal være mor til mit barn, jubler Martin over for Realityportalen.dk.
Parret kender endnu ikke kønnet på det kommende barn, men Martin håber, at han får endnu en søn i starten af det nye år.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Gravid ‘Big Brother’-stjerne viser maven frem
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.