Homoseksuelt bryllup i 'Big Brother'-huset

Klokken 11 i dag sagde 24-årige Bjørn fra ‘Big Brother’ ja til sit livs udkårne, 43-årige Henrik, ved en romantisk vielse i ‘Big Brother’-huset.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 7. maj 2013 kl. 18:00

Dansk ‘Big Brother’ skriver i dag tv-historie, da det er første gang nogensinde, at et homoseksuelt bryllup har fundet sted i programmets historie, skriver SBS i dag i en pressemeddelelse.
Solen skinnede fra en skyfri himmel, da Bjørn efter tre måneders ophold i ‘Big Brother’-huset i dag trådte ud i husets gård, hvor hans kæreste, Henrik, ventede på ham. Omgivet af familie og venner samt de resterende beboere i huset, fik parret langt om længe papir på hinanden efter at have været kærester i seks år:
-Det har været en ovenud fantastisk dag. Brylluppet har langt overgået, hvad jeg havde turdet forvente. Og så betyder det meget for mig, at Henrik er gået med til at blive gift i ‘Big Brother’-huset. Fra start var han ikke så vild med min deltagelse, så jeg ser det som en kæmpe anerkendelse af, at jeg har gjort det. Og måske er han også lidt stolt af mig, fortæller en lykkelig Bjørn til SBS.
Se klippet fra brylluppet HER.
Brylluppet var planlagt

Så glade så parret ud, da de i formiddags blev gift i 'Big Brother'-huset. (Foto: Krestine Havemann/SBS)

Så glade så parret ud, da de i formiddags blev gift i ‘Big Brother’-huset. (Foto: Krestine Havemann/SBS)


At parret skulle giftes var allerede planlagt, og brylluppet var sat til lørdag den 11. maj 2013. Men da Bjørn stadig er i ‘Big Brother’-huset, begyndte det at se tvivlsomt ud, om han ville nå sit eget bryllup. Derfor lagde ‘Big Brother’ en plan, og i går kl. 22.00 tonede Henrik frem på en skærm i huset og spurgte Bjørn, om han ville gifte sig med ham næste dag i ‘Big Brother’-huset. Til Henriks held sagde Bjørn ja.
Vielsen blev forestået af præst Pernille Østrem fra Stefanskirken, som også skulle have viet Bjørn og Henrik efter deres oprindelige bryllupsplaner. Hun kan nu skrive under på at være den første præst nogensinde, der har forestået et homoseksuelt bryllup i et ‘Big Brother’-hus.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Katja: Jeg er en rappenskralde
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.