Hollywoodfrue: Jeg hader små børn

En af hollywoodfruerne står ansigt til ansigt med én af de ting, hun bryder sig mindst om – et barn.

Af Louise Vilsbøl - 8. marts 2018 kl. 16:57

De eneste små fødder, der tripper rundt, hjemme hos Ines fra ‘Danske Hollywoodfruer’ er dyrefødder, og sådan kommer det til at forblive. Ines er nemlig slet ikke begejstret for børn, og det kommer i den grad til udtryk i aftenens afsnit af programmet, hvor hun møder Kirstens barnebarn Aria.
– Årh, jeg hader små børn! Jeg fatter ikke, at folk gider det. Jesus Christ, hvem gider det? Not me, fastslår hun og uddyber:
LÆS OGSÅ: Mascha Vang taler ud: Kærester med Jesper Buch?
– Jeg synes, de er så skide irriterende, og så har de ulækre bleer og snotnæser, og så kommer de med de der klistrede fingre og skal prøve på at røre ved en. Jeg synes, de er anstrengende og irriterende.
Egentlig skulle Kirsten og Ines ud og spise frokost, men da Kirstens datter Trine ringer og har akut brug for hjælp til pasning i en time, må Kirsten springe til, og Ines får sig en lang næse og et glas hvidvin – men er det plaster nok på såret?
Få et par smugkig øverst og nederst i artiklen, og se hvordan det hele ender i aftenens afsnit af ‘Danske Hollywoodfruer’ kl. 20.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Helt nøgen: Ung mor smider alt tøjet i nyt tv-program
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fødte hjemme i sofaen: Nu taler hun ud om lynfødsel