Mark Wahlberg har lært af hård og fattig opvækst

Det er meget vigtigt for den 42-årige skuespiller at være en god far, da hans egen opvækst præget af fængselsophold.

Af Newspaq - 30. maj 2014 kl. 15:45

På skærmen er det ikke unormalt at se ham med en sort elefanthue over hovedet, en sprutflaske for munden eller en pistol i hånden. Men på hjemmefronten ser det lidt anderledes ud for skuespilleren Mark Wahlberg.
Her har han nemlig fire børn med sin kone Ella, og det er meget vigtigt for den 42-årige skuespiller at være en god far. Det skriver Esquire Magazine.
– Det vigtigste for mig er, at jeg er involveret i alle aspekter af deres liv. At jeg giver dem så meget tillid, at de føler, de kan dele alt med mig. De må for alt i verden ikke være bange for mig. Men på den anden side må de heller ikke tro, at de kan slippe af sted med alt, for det kan de ikke, siger “Max Payne”-stjernen til Esquire Magazine.
LÆS OGSÅ: Kendis-datter på topløs tur gennem New York
Opvækst præget af fængselsophold 
Wahlbergs egen opvækst var præget af fængselsophold og fattige kår. Nu har han arbejdet sin vej ud af fattigdommen, og han frygter, at hans hårdt optjente rigdom gør, at der er nogle ting, som hans fire børn ikke lærer at sætte pris på.
– Jeg frygter, at de ikke kommer til at sætte pris på de små ting. Jeg vil ikke give mine børn alt uden også at give dem værktøjerne til at blive ordentlige mennesker, siger den populære filmstjerne.
Børnene hedder Ella, Michael, Brendan og Grace, og de er henholdsvis 10, 8, 5 og 4 år gamle.
LÆS OGSÅ: Video: One Direction ryger joint før koncert
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.