Hjemme hos Michelle fra ‘Hjem til gården’: HER er der plads til trusser!

Michelles trusser blev pludseligt det helt store omdrejningspunkt i ‘Hjem til gården’.

Af Kenth G. Madsen - 25. juli 2020 kl. 10:56

Det har aldrig været et problem, når Michelle Larsen hænger sine g-strenge til tørre udenfor rækkehuset i Silkeborg. Det sker som regel uden andres indblanding og klager, men da hun gjorde det samme i ‘Hjem til gården’, vakte det en vis bestyrtelse hos især én af beboerne.

LÆS OGSÅ: Henrik voksenmobbet og vraget: Det var en lettelse at blive sendt hjem

Da deltageren Lotte Tolsgaard valgte Michelle Larsen til en duel om hvem af dem, der skulle forlade det tredje program, begrundede hun det med, at Michelle ”fyldte” for meget, og at hendes kvindelige forfængelighed med blandt andet at gå i G-streng under de primitive forhold på gården var malplaceret. Michelle blev helt paf, og flere af beboerne undrede sig ligeledes over argumentet.

– Jeg havde nu ikke troet, at det var nødvendigt at købe nyt undertøj for at være med i programmet. Faktisk var Lotte den eneste af kvinderne, der ikke gik i G-streng. Hun har senere givet mig en undskyldning og indrømmet, det ikke var særlig gennemtænkt. Jeg var skide sur til at begynde med, men det var fordi, det ikke var en god grund.

LÆS OGSÅ: Har du også bemærket det? ‘Hjem til gården’-deltager ligner Caroline Wozniacki

– Hun begrundede det ydermere med, at der ikke var plads til to rappenskralder, hvoraf hun var den anden. Det underlige var, at vi forinden havde talt så godt sammen og sov sammen fødder mod fødder. Men af en eller anden grund, så har førstekæmperne generelt haft en tendens til at vælge den, de har det bedst med som andenkæmper i sæsonen, siger 36-årige Michelle, der til gengæld slog sin rivalinde i konkurrencen om nedhugning af pæle med økse.

Herunder kan du se et billede af Lotte fra ‘Hjem til gården’

Liselotte i ‘Hjem til Gården’, 55 år, Vejle, har kæreste og to børn og tre børnebørn, ernæringsassistent. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Hjemme hos Philip fra ‘Hjem til gården’

Tilbage til hverdagen

Privat bor Michelle Larsen sammen med kæresten, Ronnie, med hvem hun har børnene, Malik på ni og 14-årige Angelina.

– For mig var målet med deltagelsen dels at prøve mig af under primitive livsformer og så at blive sat sammen med nye mennesker. Det var en stor udfordring, når jeg ikke selv havde valgt dem. Jeg er en person, der siger tingene ligeud. I starten skulle man jo lige finde sin plads og finde ud af, hvem man talte godt med, men jeg syntes faktisk, at det gik meget godt, siger Michelle, der til daglig har nattevagter mellem kl. 19 og syv om morgenen i stillingen som respiratorisk hjælper.

Herunder kan du se Michelle med sine to børn

Michelle har to børn, Malik og Angelina (Foto: Niels Henrik Dam)

LÆS OGSÅ: Fie Laursen chokerer: Får lavet hele ansigtet om

I ‘Hjem til gården’ var det værste for hende at skulle stå tidligt op med hønsene og ikke at måtte ryge cigaretter.

– Jeg er ikke morgenmenneske, og i forhold til rygning blev smøgerne taget fra os, da vi kom ind på gården. Der var pibetobak på gården, og da Maria blev storbonde, var hun flink til at dele ud af det, så vi røg pibe. Men det var storbonden, der bestemte om vi måtte ryge, fortæller Michelle, der på et tidspunkt røg kviste i et forsøg på at få stillet sit behov. Senere i programmet oprettede rygerne en pibeklub, så de kunne trække vejret.

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein om sønnen Sean: Han bliver den bedste fodboldspiller i Danmark

Set i bakspejlet er der kommet noget godt ud af deltagelsen. Blandt andet har Michelle fået etableret nye venskaber gennem programmet.

– Vi har dannet en gruppe på Facebook, og jeg er blevet inviteret til fødselsdage og andre komsammener, siger Michelle på terrassen med sine berømte trusser på tørresnoren.

Herunder kan du se Michelle sammen med veninden Tina i ‘Hjem til gården’

Michelle i ‘Hjem til gården’ sammen med deltageren Tina, som hun havde det godt med (Foto: Lotta Lemche/TV2)

LÆS OGSÅ: Bendtner afslører: Jeg vil starte på denne uddannelse

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Blachmans familiehygge med kæreste og baby