'Hjem til gården'-finalist dræbt i tragisk ulykke

28-årige Lars Jannick Jørgensen er omkommet i en tragisk soloulykke.

Af Jonas Sand - 19. juli 2019 kl. 11:11

28-årige Lars Jannick Jørgensen, som tv-seerne sidste år lærte af kende i TV 2-programmet ‘Hjem til gården’, er afgået ved en tragisk soloulykke nord for Skjern. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.
Ekstra Bladet har fået bekræftet dødfaldet hos Midt- og Vestjyllands Politi og direktør hos Moesgaard Museum i Aarhus, hvor Lars Jannick Jørgensen ved sin død var ansat.
– Det er korrekt, at Lars er afgået ved døden. Vi har orienteret de nærmeste medarbejdere om dødsfaldet, siger direktør ved Moesgaard Museum, Mads Kähler Holst, til Ekstra Bladet.
Ifølge Dagbladet Skjern var det en forbipasserende, der slog alarm til politiet klokken 4.37, da personen så den forulykkede bil ved siden af vejen. Lars Jannick Jørgensen blev forsøgt genoplivet af ambulancefolk, men hans liv stod ikke til at redde, og han blev erklæret død på stedet.
LÆS OGSÅ: CHOK: Deltager forlader ‘Hjem til gården’ – frygtede kæresten ville dø

Mødte sin kone i programmet

28-årige Lars Jannick Jørgensen nåede finalen i 2018-udgaven af ‘Hjem til gården’, hvor han dog tabte. Han vandt dog på en helt anden front, da han i programmet mødte Ditte Rosenberg, som han hurtigt blev venner med.
Venskabet blev dog til en romance, da de kom hjem, og Ditte var blevet single. De to blev kærester og flyttede hurtigt sammen, og ifølge Vejle Amts Folkeblad blev de få måneder senere gift i sommeren 2018 og købte i 2018 et lille landsted i Hørup uden for Jelling.
Nu har Ditte Rosenberg så mistet sin mand på tragisk vis.
LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Malou om svær tid: Jeg havde selvmordstanker hver dag