'Hjem til gården'-Malou om svær tid: Jeg havde selvmordstanker hver dag - Her & Nu

'Hjem til gården'-Malou om svær tid: Jeg havde selvmordstanker hver dag

Det viser sig, at Malou både før og efter ‘Hjem til gården’-deltagelsen har haft det rigtig svært.

Af Emilie Holm Egebro - 6. maj 2019 kl. 19:25

I gårsdagens afsnit af ‘Hjem til gården’ måtte 22-årige Malou Friis forlade TV 2-programmet efter tvekampen med Anna. I programmet fremstår hun som en sej ung kvinde med ben i næsen, der har står på sagerne, men det viser sig, at Malou langtfra har haft det nemt i livet. Overfor TV 2 fortæller hun nu hele sin barske historie.
LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Malou fandt kærligheden gennem programmet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘De unge mødre’-Martinna fortæller, at hun fik depression som 13-årig.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: To ‘Hjem til gården’-deltagere er blevet kærester
Første gang, Malou mærkede, at noget var galt, var, da hun under sin uddannelse som landmand i 2016 var i praktik og blev udsat for nogle meget travle dage. Hendes gode humør dalede, hun kunne ikke sove om natten, og hun fik ondt i maven, hvorfor hun gik til lægen, som kunne fortælle hende, at hun var syg af stress.
Diagnosen blev desværre ikke taget godt imod hos landmændene i omgangskredsen, og Malous arbejdsgiver måtte få det bekræftet af lægen, da han ikke troede på Malou. Ligeledes valgte Malous landmandskæreste at gøre det forbi med hende.
– Han sagde, at det var der ikke noget, der hed i landbrug, og så var det slut, fortæller Malou til TV 2 og forklarer, at det medførte den næste udfordring i hendes liv:
LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Sådan er det gået alle parrene efter ‘Landmand søger kærlighed’
LÆS OGSÅ: Nu starter optagelserne: Ny sæson ‘Landmand søger kærlighed’
– Jeg kunne ikke noget som helst. Jeg kunne ikke lave mad. Jeg lod bare være med at spise. Jeg havde selvmordstanker hver dag. Min mor sov ved mig mange nætter, fordi jeg ikke kunne lide at være alene, fortæller hun TV 2.
Malou, der normalt var en livsglade pige, havde – udover stress – fået en depression, og som månederne gik, blev den værre og værre. Til sidst søgte Malou hjælp hos en psykolog, og efter noget tid, begyndte det hele at gå bedre, og Malou tænkte ikke længere på at tage sit eget liv. Hun vendte derfor tilbage på skolebænken for at blive landmand – cirka et år efter, at depressionen havde ramt hende.
LÆS OGSÅ: CHOK: Deltager forlader ‘Hjem til gården’ – frygtede kæresten ville dø
LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Sygemeldt efter ‘Hjem til gården’-deltagelsen

Malou blev færdiguddannet som landmand i juli 2018, hvorefter hun kort tid efter medvirkede i ‘Hjem til gården’. Desværre for Malou har hendes liv igen efterfølgende været ramt af store udfordringer.
Alt gik ellers godt på Malous arbejde som landmand, men en dag blev hun sparket af en ung ko, som ikke ville samarbejde med malkningen. Malou fik et lille mærke på kinden, men tog først dagen efter på skadestuen, da hun her begyndte at få kvalme og føle sig svimmel. Det viste sig, at hun havde fået hjernerystelse, forklarer hun til TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Christian: Jeg takkede først nej til programmet
Ikke nok med det, så udviklede det sig til smerter i nakken og ryggen, og meget tyder på, at Malou har fået piskesmæld. Derfor er hun nu atter sygemeldt og uden prognose for, om hun igen vil kunne komme til at arbejde som landmand.
– Det er pisseirriterende og super træls. Det ligger bare ikke til min natur at være hjemme og slappe af. Jeg har brugt 3,5 år på at blive landmand, men det ved jeg ikke, om jeg kan igen, hvis jeg har fået følsom nakke og ryg, fortæller en frustreret Malou til TV 2.
LÆS OGSÅ:  CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs
Heldigvis er alt ikke helt trist i Malous verden. Som Realityportalen.dk for en måned siden kunne fortælle, har Malou nemlig fået en kæreste, som hun har dannet par med et halvt års tid nu.
HER kan du læse historien om Malou, som hun fortæller til TV 2. 
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Jørgen om sine lumre kommentarer: Det er sådan, jeg er
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-babe flytter til udlandet