Hilda gav 13-årige Johanne sine pladser til ‘Vild med dans-Knæk Cancer’

Johanne skrev en rørende besked til Hilda fra sin mors instagram, og i aften er hun at finde blandt publikum.

Af Lotte Knudsen - 24. oktober 2020 kl. 8:53

Alle nydansere får lov til at invitere to gæster til aftenens show, og de får lov til at sidde i salen, se showet og heppe. De fleste nydansere plejer at vælge deres familie eller tætte venner, men Hilda Heick valgte i aften at invitere en, hun ikke kendte i forvejen – Johanne på 13 år.

Johanne er nemlig stor fan af Hilda – Så stor at hun valgte at skrive til Hilda på Instagram.

– Jeg skrev til Hilda, at hun var mega sej, fordi hun er 74 år og er med i ‘Vild med dans’. Jeg skrev, at jeg ville ønske, at jeg var ligesom hende, fortæller Johanne på 13 år.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par er blevet gift

Kort tid efter var der svar. Hilda Heick havde skrevet en sød besked tilbage til Johanne, og det fik Johanne til at dele et ønske med Hilda.

– Jeg skrev til hende, at jeg rigtigt gerne ville ind og se hende i ‘Vild med dans’, og så skrev hun, at jeg måtte få hendes to pladser, fortæller Johanne.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Årgang 0’-Stephanie om sin far: Stjal min opsparing og kaldte mig ‘snotunge’

Johanne valgte at tage sin mor med, og de var begge meget berørte over Hildas gestus.

– Jeg synes, at det var virkelig flot, at Hilda valgte at give hendes to pladser til et menneske, som hun aldrig har mødt, fortæller Johannes mor, Camilla.

Artiklen fortsætter under billedet.

LÆS OGSÅ: Amalie i uheld

Hilda var ikke i tvivl om, at Johanne og Camilla skulle inviteres til showet, og hun var klar til at undvære sin mand, Keld, til fordel for dem.

– Jeg blev nødt til at sige til Keld, at han ikke kunne komme med, fordi jeg gerne ville opfylde Johannes ønske. Vi fandt dog ud af i dag, at vi godt kunne lave en plads til ham også. Han var ellers indstillet på ikke at være med, fortæller Hilda til Realityportalen efter showet.

At være med til ‘Vild med dans’ er en oplevelse, og den oplevelse ville Hilda gerne dele.

– Vi andre er så forkælede og bliver tit inviterede til premiere og sådan noget. Så når der sidder en lille pige og bare drømmer om at komme ind til det her show, så skal hun bare have lov til. Den fornøjelse ville jeg gerne give dem, fortæller Hilda.

 

Læs mere om