Her er verdens første transkønnede 'Topmodel'-vinder!

Hun blev født som drengen Lucas, men tidligere på ugen kunne hun kalde sig ‘Hollands næste topmodel’.

Af Jonas Sand - 30. oktober 2015 kl. 13:25

Loiza Lamers kunne tidligere på ugen lade sig hylde som vinderen af ‘Hollands næste topmodel’. Det er ikke en historie, der normalt ville være noget specielt ved – hvis ikke lige det var, fordi Loiza egentligt blev født som en dreng ved navn Lucas.
Den 20-årige frisørelev blev dermed den første transkønnede vinder af tv-programmet, der kører verden over. Og efter sejren var det naturligvis en lykkelig vinder, der udtalte sig til de hollanske medier.
– Da jeg fortalte, at jeg var født som en dreng, vidste jeg, at jeg ville få stor opmærksomhed. Men heldigvis har jeg ikke fået andet end søde reaktioner på min deltagelse. Dem, der ikke kunne lide, at jeg var med, holdt sig heldigvis bare fra mig, siger hun til AD ifølge Metro.
Loiza Lamers fortalte ikke, om sin fortid som dreng – heller ikke til produktionsholdet. Det var først, da rygter begyndte at cirkulere på nettet, at hun stod frem og fortalte sin historie. Men det stoppede hende altså ikke fra at vinde.
Se flere billeder af hende i galleriet over artiklen.
Herunder kan du se, hvordan det så ud, da hun vandt titlen.

LÆS OGSÅ: Hov, Caitlyn, er du ikke transkønnet?
LÆS OGSÅ: ‘I am Cait’: Er Caitlyn til mænd eller kvinder?
LÆS OGSÅ: Helene ude af ‘Topmodel’: Har allerede fået flere tilbud
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.