Her er Mette Blomsterbergs mulige afløser i 'Den store bagedyst'

DR har angiveligt fundet afløseren til det populære bageprogram.

Af Jonas Sand - 22. februar 2017 kl. 7:25

Mette Blomsterberg sprang noget af en bombe, da hun i sidste måned annoncerede, at hun var færdig som dommer i ‘Den store bagedyst’. Siden har DR været på jagt efter afløseren til den populære dommer, og nu har man fundet ham. Det skriver TÆT PÅ.
LÆS OGSÅ: Afsløring: DR tilbyder ‘Bagedyst’-deltagere psykologhjælp
Valget er faldet på den 40-årige Nikolaos Strangas, som tv-seerne kender fra ‘Go’ Morgen Danmark’, hvor han ofte medvirker. Ejeren af Strangas Dessert Boutique vil ikke selv bekræfte nyheden over for ugebladet, og det har ikke været muligt for Realityportalen.dk at få en kommentar fra ham.
– Han har simpelthen så travlt, så han har ikke tid til at snakke lige nu. Men det er ikke noget, jeg kan bekræfte. De har ikke fundet hendes afløser endnu, så vidt jeg ved, fortæller hans kone, Lotte, som Realityportalen.dk får i røret.

Det bliver muligvis Nikolaos Strangas, der skal afløse Mette Blomsterberg. (Foto: Peter Hauerbach)


Hun vil dog ikke afvise, at han har en fremtid i DR-programmet.
– Hvis det rette tilbud foreligger, så er det ikke utænkeligt. Men på nuværende tidspunkt er der intet, jeg kan bekræfte, slår hun fast.
Realityportalen.dk har været i kontakt med Søren Olsen, der er redaktør på ‘Den store bagedyst’. Men han vil ikke ud med, om beslutningen er truffet.
– Jeg har ingen kommentar til, hvor langt vi er i processen med at finde hendes afløser. Vi skal nok melde noget ud, når vi er klar til det, lyder den korte melding fra ham.
LÆS OGSÅ: CHOK: Mette Blomsterberg stopper i ‘Den store bagedyst’
LÆS OGSÅ: Mette Blomsterberg: Jeg er ikke homofobisk
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.