Her er den nye 'Nybyggerne'-vært!

Der er både en ny lokation og en ny vært klar til den kommende sæson af ‘Nybyggerne’.

Af Lykke Buhl - 7. maj 2020 kl. 21:13

Alle fire par til den sjette sæson af TV2-programmet ‘Nybyggerne’ er fundet, og snart kan deltagerne smøge ærmerne op og begynde det store projekt med at sætte et hus i stand fra bunden – denne gang i den smukke jyske by Silkeborg.
Optagelserne til den nye sæson går nemlig snart igang. Men mens det tidligere har været Emil Thorup, der stod i spidsen for programmet, så kommer der denne gang en ny vært.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ‘Familien fra Bryggen’-stjerne på akutmodtagelsen

Den nye vært

Værten for sjette sæson af ‘Nybyggerne’ skal nemlig være Cristian Degn, som mange måske vil kende fra hans værtsroller i ‘Hvem vil være millionær’ og tidligere ‘Hammerslag’. Det afslører TV2 i en pressemeddelelse.
– Jeg glæder mig helt vildt! Jeg har set boliger i så mange lande i verden, og jo mere jeg rejser, jo mere tydeligt bliver det for mig, hvor seje vi er til at lave hjem med både design, stil og hygge i Danmark. Og i ‘Nybyggerne’ er vi så heldige, at vi får tilmeldinger fra rigtig mange overseje par. Hvert eneste år bliver jeg så imponeret over deltagernes kreativitet og idéer. Så jeg føler mig meget privilegeret over at få lov at følge dem i hele processen, lyder det fra Christian Degn i pressemeddelelsen.

Christian Degn har senest udfyldt rollen som vært i ‘Hvem vil være millionær’ (Foto: Michael Stub)


LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Nybygger’-vindere dropper gevinsten
Christian er dog ikke selv den store gør-det-selv-mand, og han bliver da også assisteret af dommerparret Mette Helena Rasmussen og Ask Abildgaard, der igen skal stå for at bedømme de fire deltagende pars håndværk, kreativitet og bæredygtighed.
Den sjette sæson af ‘Nybyggerne’ får premiere på TV 2 og TV 2 PLAY i efteråret 2020.
LÆS OGSÅ: Få opskriften her: ‘Bagedyst’-stjerner guider til de bedste hveder
LÆS OGSÅ: Mathias og Asbjørns store joke: Derfor gjorde vi det

Læs mere om