ÅH NEJ! 'Familien fra Bryggen'-stjerne på akutmodtagelsen

Tirsdagen blev pludselig en smule mere dramatisk, da reality-stjernen fra Bryggen måtte sætte kursen mod akutmodtagelsen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 6. maj 2020 kl. 19:25

Længe gik Niels Laigaard, bedre kendt som Moster Niller og den charmerende makeup artist i ‘Familien fra Bryggen’, med en hævet ankel, der godt nok kunne mærkes, men så slemt var det heller ikke.
Men tirsdag morgen var smerterne pludselig store, og hævelsen var også blevet værre.

Moster Nillers ankel er stadig meget hævet (Foto: privat)


LÆS OGSÅ: ADVARSEL! Blodige billeder: Rikke Gøransson på akutmodtagelsen
– Mine roommates har to gange bedt mig om at ringe til vagtlægen, og igår endte det så med, at vagtlægen bad mig om at komme ind, fortæller ‘Familien fra Bryggen’-stjernen til Realityportalen.
Efter Moster Niller var ankommet til akutmodtagelsen, hvor ankelen blev undersøgt, var der desværre ikke en mirakel-kur, som hurtigt kunne fikse smerter og hævelse.
LÆS OGSÅ: Alba melder ud: Det skal lillebror hedde

Vil tabe sig 20 kilo

– Lægen sagde, jeg jeg havde en væskesamling, så jeg skulle røre mig noget mere og tabe mig. Så det må jeg hellere komme igang med igen, fortæller han.
Moster Niller har allerede én gang givet den gas med at komme i form og spise sundt, da han deltog i ‘Stjerne Boksning’ sidste år.
LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Mystik om Geggos graviditet
– Målet er at tabe mig, så jeg bliver sund igen. Jeg gav helt slip efter ‘Stjerneboksning’ og kom aldrig tilbage igen, selvom det var planen. Så nu må jeg op på hesten igen! Jeg vil gerne tabe 20 kilo over en længere periode.

Moster Nillers ankel er stadig meget hævet (Foto: privat)


Som det ser ud nu, er Moster Nillers ankel stadig lige så hævet, som den var igår. Beskeden fra lægen er, at den skal have ro de næste 14 dage, men han skal lige så stille begynde at bevæge sig mere og dyrke motion. Er hævelsen ikke blevet bedre om to uger, skal han opsøge egen læge.
LÆS OGSÅ: Mathias og Asbjørns store joke: Derfor gjorde vi det