Her er de nominerede: Hvem bliver årets komiker?

Hvem fortjener at hive en statuette med hjem? Årets komiker skal findes, og nu kan du se, hvem der har en chance for at løbe afsted med titlen.

Af Lotte Knudsen - 22. august 2022 kl. 6:59

Vanen tro bliver Operaen i København forvandlet til Danmarks største comedyscene torsdag 1. september, når årets ‘ZULU Comedy Galla’ bliver afholdt. Lars Ranthe er vært, og han glæder sig helt vanvittigt.

Her til morgen har TV 2 løftet sløret for, hvilke komikere der er på listen og dermed nomineret til at blive ‘Årets komiker’ til Zulu Comedy Galla.

De nominerede til Årets komiker

Thomas Warberg

Thomas Warberg er nomineret for sit fjerde onemanshow, ‘Et storslået menneske’. Warbergs fortælleevner og hans talenter som både komiker og skuespiller kommer for alvor på banen i hans nye show. Warberg formår som meget få at flette historie på historie på historie ind i en fortælling om én oplevelse – og får det samtidig til at se skræmmende let ud.

Emma Sehested Høeg

Emma Sehested Høeg er nomineret for forestillingen ‘Lolita for altid’ og DR-serien ‘Skyld’. Emma er et stjerneskud på underholdningshimlen. Med ‘Lolita for altid’ tog hun publikum med storm med sin optræden i en identitetsforestilling, der rummer både opkast, sang og onani. I ‘Skyld’ udleverer hun i overdreven grad parforholdet og alle de ting og tanker, som de fleste kan nikke genkendende til. Emma har en mission – og den er både sjov, kunstnerisk og vigtig på én gang.

r8Dio – Undskyld vi roder

r8Dio–‘Undskyld vi roder’ er nomineret for deres podcast af samme navn. Brian Lykke og Kasper Nielsen, og deres mange medvirkende har med et kæmpe persongalleri og gennemførte karakterer virkelig taget radiospillet til nye højder, hvor de konstant leger med grænsen mellem fiktion og virkelighed. Danskerne er blevet ramt af “Du’ fandme så pisse dygtig”-feberen og er kommet i gulvhøjde med r8Dio.

Heino Hansen

Heino Hansen er nomineret for sit første klassiske onemanshow ‘Heino Hansens Første ComedyTour’. I showet åbner Heino for alvor op for, hvordan han selv opdagede, at han faktisk var sjov og hvordan han blev the one and only Heino Hansen – for han er the one and only. På sin tour har Heino haft 141 shows og 90.000 mennesker har haft glæde af Heinos helt unikke facon.