Henrik i tvekamp for anden gang i træk: Udstødt af gruppen

‘Hjem til Gården’-deltageren sendte først Ulrik og nu Havva ud i kulden søndag aften på TV 2. Bagefter blev han forbigået i tavshed af de øvrige beboere

Af Kenth G. Madsen - 12. juli 2020 kl. 20:57

Henrik Søndergaard blev ikke ligefrem tiljublet, da han vendte tilbage til gården efter sejren i sin anden tvekamp i træk, denne gang mod tyrkiske Havva, som han med lethed sendte hjem, ligesom han gjorde det med Ulrik i forrige afsnit. Begge havde de valgt at udkæmpe styrkeprøver med ham.

Den nye storbonde, 18-årige Victoria, pegede på Henrik Søndergaard som førstekæmper. Sidste gang blev han udvalgt af storbonden Marie. Og Victoria motiverede valget af Henrik overfor beboerne.

LÆS OGSÅ: WOW! 44-årige ‘Hjem til Gården’-deltager: Mor for tredje gang

– Du var ikke særlig ydmyg, men nærmest hoverende overfor Ulrik, da du slog ham ud, nævnte storbonden, som flere af beboerne nikkede anerkendende til den begrundelse.

Og ligesom under den foregående tvekamp mod Ulrik heppede beboerne igen mere på Havva end på Henrik. Og da han returnerede til gården som vinder, blev han mødt af en mur af tavshed.

– Da jeg kom tilbage, får jeg at vide, at jeg har forandret mig siden den forrige tvekamp. Her lød begrundelsen for valget, at jeg var for frembrusende. Så jeg tog piben lidt ind og holdt mig lidt for mig selv, og det reagerede beboerne med en vis undren overfor. Det var som om, at nogen havde bestemt sig for, at jeg bare skulle ud, erkender Henrik Søndergaard overfor Realityportalen.

Henrik fra ‘Hjem til gården’ (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Kasper bryder sammen på tv: Nu ser han det som en styrke

– Det var ubehageligt at ingen heppede på mig, og det lod jeg dem forstå efterfølgende. Jeg følte mig lidt misforstået. Da jeg først var blevet stemt til tvekamp, blev det efterfølgende lidt op ad bakke at blive accepteret igen, mener den 49-årige projektleder fra Vejle, der undrede sig over Victorias valg. Han bad derfor om en uddybende samtale med hende, som han troede at være på god fod med. Men hun stod fast.

Henrik Søndergaard har tilsyneladende ladet konkurrencemomentet skinne for tydeligt igennem under omgangen med beboerne.

– I bagklogskabens klare lys skulle jeg nok ikke have taget snakken om, at der ikke var nogen, der heppede. Jeg skulle nok heller ikke have sagt kategorisk, at jeg ikke ville ændre noget, når jeg kom tilbage til gården. Det var svært for mig at blive en del af gruppen igen, siger Henrik Søndergaard.

LÆS OGSÅ: Pernille og Kristian på tribunen: Viser kærligheden frem

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘Landmand søger kærlighed’ er tilbage