Heino Hansen i nyt tv-program med sin far

Heino Hansen har inviteret sin far, Bjarne, med i et nyt tv-program på TV 2.

Af Rikke Lynge - 14. marts 2021 kl. 12:55

Komiker Heino Hansen, 36, også kendt fra tv-programmet ‘Stormester’ på TV 2 er ikke færdig med at lave tv. Privat er Heino Hansen og hustruen Cecilia for nylig blevet forældre til en lille dreng, og i forvejen har de sønnen Ferdinand, så der er gang i huset hos Heino, men der er ligeledes gang i karrieren.

Med sin far, Bjarne, har Heino Hansen fået sit helt eget program på TV 2 med titlen ‘Hvad Heinos fatter gør’. I programmet skal Heino med sin far rundt i landet, og i første afsnit ud af seks skal Heino og far Bjarne til modeshow.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne om sit dumme valg: Det var pinligt

– Når det kommer til tøj, så har standupkomikeren Heinos far, Bjarne, altid gået i Ecco-sko og den samme buksemodel fra Meyer. Det vil Heino udfordre og tager derfor sin far med til København, hvor de skal til personlig shopper og modeshow i kødbyen. Heino håber at kunne udvide sin fars horisont og ikke mindst det tøjskab, som Hans Jørn fra Tøjeksperten i Næstved de sidste mange år har været eneleverandør til, skriver TV 2 om første afsnit af ‘Hvad Heinos fatter gør’.

Programmet om Heino og far Bjarne har premiere den 23. marts kl. 20.50 på Tv 2.

LÆS OGSÅ: Amalies vilde vægttab: Sådan tabte jeg mig

Når det kommer til tøj, har Heinos far, Bjarne, altid gået i Ecco-sko og samme buksemodel fra Meyer. Det udfordrer Heino og tager sin far. (Foto: Strong Productions/TV 2)

LÆS OGSÅ: Populært program tilbage med KÆMPE ændring

LÆS OGSÅ: Ekspert fanget i eget gældskaos: Brugte fars arv på kulørte drinks

Læs mere om