CHOK! Er Mascha Vang færdig i ‘Vild med dans’?

Ifølge ‘Vild med dans’-eksperten er der stor risiko for, at Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen i aften danser for sidste gang i konkurrencen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. oktober 2021 kl. 8:51

Alt kan ske i aften i ‘Vild med dans’, når eventyret slutter for et tredje par i konkurrencen. I sidste uge sagde oddsene, at Abdi og Malene ville ende med at forlade ‘Vild med dans’ efter en omdans mod Asta og Jimilian, men sådan gik det som bekendt slet ikke.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Jonna klar til nyt ægteskab

Artiklen fortsættes efter videoen, hvor Thomas og Mascha fortæller om at gå videre fra tredje liveshow…

Hvis man skal tro på, hvad Danske Spil forudser, så er det igen i aften Abdi og Malene, der tjekker ud, mens Micki og Jenna slipper med skrækken og kan nøjes med en omdans. Danske Spil giver pengene 2 gange igen, hvis Abdi og Malene går videre, og ved Jenna og Micki får man sine penge 4,5 gange igen.

LÆS OGSÅ: Karsten mærker kroppen degenerere: Jeg er ved at dø

Den analyse er Claus Elming, der i 10 år var vært på ‘Vild med dans’, slet ikke enig i. Det skyldes blandt andet, at sidste uges afstemning var så uforudsigelig, og på ingen måde gik, som oddsene sagde.

– Og for hvem er det så “Time to die” på fredag. Jeg synes, det er svært, men prøver at regne mig frem til, at det bliver en omdans mellem Micki og Mascha, og at sidstnævnte må forlade programmet, skriver Claus Elming i en kommentar hos spilxperten. 

LÆS OGSÅ: Video får folk til at gå amok: ‘Vild med dans’-babe lagt for had

Der er til gengæld stor enighed, når det gælder det par, der den 26. november vil står som vindere af ‘Vild med dans’ 2021. Her står Silas og Lise Rønne stadig som de helt store favoritter.

LÆS OGSÅ: Landmand Emil ærgerlig over kys