Hannah Melissa: Vi glæder os til at blive forældre

Den unge mor og hendes forlovede ser frem til at blive forældre til deres første fælles barn.

De unge mødre
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 24. august 2014 kl. 9:43

Vi mødte første gang Hannah Melissa Ginic i ‘De unge mødre’, da hun tilbage i 2009 var gravid med datteren Cecilya. Sidenhen er der sket meget i den unge mors liv.
Men nu lader alt til at flaske sig for den 21-årige Hannah Melissa, som i går afslørede, at hun er gravid med sin 23-årige forlovede, René Bæk.
-René og jeg er så glade, siger Hannah Melissa til Realityportalen.dk og uddyber:
-Det hele passer perfekt. Vi er jo lige blevet forlovet, er flyttet i hus, så timingen for graviditeten er helt perfekt.
LÆS OGSÅ: BIG NEWS: Hannah Melissa er gravid
Planlagt graviditet

(Foto: Krestine Havemann/SBS)

Hannah Melissa har altid drømt om en kernefamilie, og nu går hendes drøm i opfyldelse, fortæller hun. (Foto: Krestine Havemann/SBS)


Både Hannah Melissa og René har ikke lagt skjul på, at de gerne ville have et barn sammen, og graviditeten kommer derfor heller ikke bag på parret.
-Vi har ikke beskyttet os i et lille stykke tid, så man kan vel godt sige, at det var planlagt. Barnet er i hvert fald ikke uønsket, slår Hannah Melissa fast og tilføjer, at hun er godt fire uger henne.
Det hele er meget nyt for det unge par, og det var da også en rystet René, der pludselig måtte forholde sig til at skulle være far, da Hannah Melissa fortalte ham den glædelige nyhed midt om natten.
-René anede ikke, hvilket ben han skulle stå på, da jeg fortalte ham det. Men han blev meget lykkelig. Han troede ikke på det, fordi jeg fortalte ham det klokken tre om natten, griner Hannah Melissa.
LÆS OGSÅ: Ung mor er blevet friet til
Frygter ikke kommunen
Det var dog heller ikke uden bekymringer, at Hannah Melissa stoppede op, da hun opdagede, at hun var gravid. For tilbage i 2012 blev datteren Cecilya tvangsfjernet fra hjemmet, hvilket stadig gør ondt på den unge mor at at tænke tilbage på. 
Men efter en lang, sej kamp med kommunen, kom den lille pige hjem til Hannah Melissa igen, hvorefter kommunen valgte at lukke sagen.
-Da jeg fandt ud af, at jeg var gravid, blev jeg lidt nervøs for, om kommunen kunne finde på at komme på nakken af mig igen, siger Hannah Melissa og fortsætter:
-Men de er så samarbejdsvillige her i Viborg, og jeg snakker vildt godt med min sagsbehandler, så jeg er sikker på, at der ikke bliver nogle problemer.
Hannah Melissa læser lige nu HF, da hun drømmer om at uddanne sig til sygeplejerske eller pædagog. René er ved at uddanne sig til mekaniker. 
Den unge mor er godt fire uger henne og er sat til at føde den 3. maj 2015.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Se min nye kæreste
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.