Hannah Melissa taler endelig ud efter voldsdom - Her & Nu

Hannah Melissa taler endelig ud efter voldsdom

I sidste uge blev den unge mor en fri kvinde, og få dage efter blev hun mor for tredje gang – nu er hun klar til at starte på en frisk.

Af Emilie Holm Egebro - 23. september 2016 kl. 10:37

Hannah Melissa Ginic og René Bæk blev i slutningen af maj dømt for grov vold mod Renés ekskæreste og grandkusine,  og de blev tildelt henholdsvis fem og fire måneders fængsel. Parret havde siddet varetægtsfængslet siden den 18. marts, hvor de blev anholdt for overfaldet, der var så voldsomt, at ekskæresten fik ufrivillig afføring efter kvælertag.
Den unge mor skulle afsone de resterende 33 dage af sin straf der hjemme med en fodlænke, som hun fik taget af i sidste uge. Fem dage efter, den 18. september klokken 21.30, blev hun mor til sit tredje barn, lille Hailie.
Hannah Melissa har født: Se babyen her
Efter voldsdom: I dag er Hannah Melissa igen fri
Og nu er parret klar til en helt ny start:
– Efter alt det René og jeg har været igennem, har vi nu indset en del begge to. Vi har derfor ingen skænderier mere, men kun få uenigheder, som vi hurtigt får løst. Vi har aldrig haft det bedre, og vi er så gode til at huske hinanden, også selvom vi har tre skønne piger nu, siger Hannah Melissa til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Pigerne har taget det hele så pænt, og René og jeg har gjort alt for at rette op på tingene. Nu skal vores tre prinsesser have al vores opmærksomhed og kærlighed.
WOW: Se Hannah Melissa 4 dage efter fødslen
Skatteyderne skal ikke forsørge mig længere
Familien arbejder på at lægge fortiden bag sig, og derfor er de også begyndt at tænke på, hvad fremtiden bringer.
– René arbejder som dørmand og vagt, og jeg er på barsel. Bagefter vil jeg gerne ud at tjene penge, da det ikke længere skal være alle de søde skatteyderes ansvar at forsørge mig, når jeg selv har muligheden. Så jeg tænker skole med et deltidsjob ved siden af.
Hannah Melissa og René har tidligere snakket om, at de måske skal have flere børn, men de planer har de indtil videre lagt på hylden. Lige nu tænker parret, at det må være nok med deres tre piger.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så stor er Hannah Melissas datter blevet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.