Hannah Melissa overrasker kommunen

Kommunen har sluppet deres stramme greb om Hannah Melissa og René før tid.

Af Louise Vilsbøl - 28. oktober 2016 kl. 10:42

Den 18. september blev Hannah Melissa mor til sit tredje barn. Det skete kun få uger efter, at den unge mor kom ud af fodlænken, som hun afsonede resten af sin straf for et groft overfald mod Renés ekskæreste i.
Netop overfaldet og parrets dom betyder, at kommunen har fulgt godt med i Hannah Melissas graviditet og i tiden efter fødslen. Men familien har overrasket positivt, og det betyder nu, at kommunen ifølge Hannah Melissa løsner grebet.
– Aftalen var, at de skulle komme to gange om ugen, indtil jeg fødte og derefter tre gange om ugen indtil december. Men en dag, da en af pædagogerne kom, fik vi at vide, at de havde vurderet, at det var spild af ressourcer, at de skulle komme tre gange om ugen , når alt her hjemme forløber, som det skal. Så de ville sætte det ned til en gang om ugen, fortæller Hannah Melissa og fortsætter:
– Det vurderede de lige inden efterårsferien, og jeg synes, det er så fedt, når det endda er efter, vi har fået Hailie, hvor de burde komme endnu mere. Det er et bevis på, at vi bare klarer tingene, som vi skal.
Pædagogerne, som kommer i Hannah Melissa og Renés hjem, skal ifølge den unge mor observere børnenes trivsel efter det svigt, de var udsat for, da begge forældrene sad i fængsel i over to måneder tidligere på året.
LÆS OGSÅ: WOW: Se Hannah Melissa 4 dage efter fødslen
Endelig får jeg lov til at være super-mor
Men børnene trives, og Hannah Melissa indrømmer, at hun har ændret mere eller mindre alt ved sig selv som mor, siden Cecilya kom til verden, og hun er ikke i tvivl om, at hun er en bedre mor nu.
– Skolen fortæller, at Cecilya trives rigtig godt og er dygtig fagligt. Dagplejen fortæller, at Molly er ligesom alle de andre børn, og vores sundhedsplejerske udtaler, at Hailie faktisk er meget fremme i forhold til sin alder, og at vi er gode og kærlige forældre, fortæller den unge mor med et smil og fortsætter:
– Det giver mig også et kæmpe boost at få de ting at vide. At de ting, jeg endelig gør, bare falder mig naturligt. Det er ikke overfladisk og ting jeg bare gør, fordi der er forskellige instanser, der beder mig om det. Endelig får jeg lov til at være super-mor på min egen måde, og det er bare skønt, at andre bekræfter mig i det.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så stor er Hannah Melissas datter blevet
Cecilya er mest mærket
Hannah Melissa er selv overrasket over, hvor godt børnene har klaret det, efter hende og René kom ud af fængslet. De har været åbne omkring det hele med Cecilya, som nu er 7 år gammel og forstår tingene på en anden måde end Molly.
Samtidig har Cecilya også været den, der har været mest påvirket, og i det første lange stykke tid efter fængselsopholdet havde hun svært ved at sove ude.
– Vi har bare prøvet at respektere alle deres grænser og få opbygget tilliden igen, og det er helt klart lykkes. Cecilya sætter også ord på hendes følelser, så vi kan snakke om tingene, hvilket er rigtig godt. Og Molly har jo heldigvis været et sted, hun kendte, da vi sad inde, og vi trappede det stille og roligt ind igen, da hun skulle hjem, så hun har ikke været så mærket af tingene på samme måde som Cecilya, fortæller Hannah Melissa.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa har født: Se babyen her
Cecilya startede ud med at være hos sin aflastningsfamilie, mens forældrene sad i fængsel. Men så vurderede kommunen, at familien havde for mange børn i pleje, så Cecilya blev sendt hen til en fremmed familie, som hun aldrig før havde mødt. Det nager stadig Hannah Melissa, som slet ikke forstår den beslutning.
Både Molly og Cecilya er dog kommet ovenpå igen, og de har taget rigtig godt imod deres nye lillesøster. Se det store galleri af hele familien øverst i artiklen, og se den søde video herunder, hvor Hailie får et ordentligt smækkys af Molly.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa taler ud efter voldsdom

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Viborg Kommune, som ikke udtaler sig om enkeltsager.
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.