Hannah Melissa efter gave-orgie: Er jeg dobbeltmoralsk?

Den unge mor får langt større gaver, end hendes døtre gør, og det har fået hende til at tvivle.

Af Jonas Sand - 24. december 2015 kl. 10:25

I aften skal der pakkes gaver op i de fleste danske hjem. Det skal der også hjemme hos Hannah Melissa, René, Cecilya og Molly – og der skal i den grad pakkes op. De to piger har nemlig henholdsvis fået 17 og syv gaver, skriver Hannah Melissa på sin blog.
Umiddelbart er det dog ikke noget, der giver problemer. Ifølge den unge mor har pigerne fået for cirka det samme beløb, men problemet er, at Hannah Melissa selv får en langt større gave af René.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Gravid ung mor viser maven frem
– Min julegave fra René bliver den skønne lille hund på billedet (på bloggen, red), og hun står til lige godt 7000 kroner. Derudover får jeg også en complete makeover (permanent makeup, både eyeliner og optegnede øjnbryn, klipning, hårfarvning, gelénegle, makeup osv.). Grundet en samarbejdsaftale får jeg det til 2000, skriver hun og fortsætter:
– Altså, jeg får gaver for cirka 9000 af René, og han mener ikke, at ungerne skal have for mere end 500. Jeg spurgte hvorfor, hvortil han siger, at børnene stadig kan nå at lære, at pengene ikke kommer af sig selv, men at det er for sent at redde mig. Er det dobbeltmoralsk? spørger ‘De unge mødre’-deltageren med et smil.
Se flere billeder af parret i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor venter barn nummer to
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Indbrudsforsøg var hævn-aktion
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa i chok: Min mor fik hjertestop
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.