Hannah Melissa: Derfor deler jeg mit liv med folk

Den unge mor er blandt de nyeste ansigter i blog-verdenen, og hun er klar til at indvie læserne endnu mere i sit liv.

De unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 16. februar 2015 kl. 11:32

Bloggen er blevet et populært medie for både kendte og ukendte personer. Lige fra tv-kendissen til mad-entusiasten, der står hjemme bag komfuret og eksperimenterer med nye og anderledes opskrifter for derefter at dele resultat med sine læsere.
Flere af deltagerne i Kanal 4s populære reportageserie ‘De unge mødre’ har også taget bloggenren til sig – og Hannah Melissa Ginic er blandt de unge mødre, som har valgt at indvie læserne i sit liv.
– Jeg har valgt at blogge, fordi jeg synes, det er hyggeligt, folk kan få noget mere indsigt i mit liv, og jeg kan give råd og vejledning i forhold til rigtig mange ting, fortæller Hannah Melissa til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa afslører barnets køn
Vil samle minderne
Flere af de store bloggere tjener penge på at skrive indlæg på deres personlige blogs, men det er ikke pengene, som motiverer Hannah Melissa til at indvie læserne yderligere i sit liv. Hun gør det primært for hyggens skyld, men om der en dag kommer penge ind i det, må tiden vise.
– Jeg synes også, det er fint at have en side, som jeg selv kan kigge tilbage på, så jeg kan mindes nogle af de ting, der er foregået i mit liv, siger hun.
Den unge mors blog bliver ikke en kopi af andre ‘De unge mødre’-blogs, for hun er ikke den store blog-læser, erkender hun.
– Jeg har overvejet det (at blogge, red.) i et stykke tid, men det er først nu, jeg føler, at jeg har ordentlig tid til det. Folk har snakket om og foreslået mig det, og så tænkte jeg, at det kunne være sjovt at prøve. Så det er oppe at køre nu, slår bloggeren fast.
Tjek Hannah Melissas blog ud her.
LÆS OGSÅ: Se Hannah Melissas vilde hals-tatovering
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.