Hannah er knust over tabet af Maks

Det så ellers ud til at lysne for Hannah og hendes lille familie, men bruddet med Maks har ikke gjort tingene meget nemmere for den unge mor.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 13. juli 2012 kl. 09:30

– Jeg er så knust over det med Maks. Føler mig så tom, når prinsessen sover,eller når hun nævner ham, og han vil intet med mig mere. Han vil gerne se Cecilya, men jeg aner ikke, hvordan jeg skal forholde mig til det, spørger Hannah på sin Facebook.
LÆS OGSÅ: Fremgang for Hannah og hendes datter

Så glade var parret, da de stadig var kærester. (Foto: Privat)


Det så ellers ud som om, at parret havde fundet ud af det igen, efter, at de gik fra hinanden før jul. Men sådan gik det ikke, og nu står Hannah alene med datteren, som netop er vendt hjem efter at have været tvangsfjernet for en periode. Men Maks lader til at stå ved sin beslutning.
– Jeg ville så gerne have det til at fungere med ham, og have en familie med ham,men han afviser mig, er ligeglad med mig og gider mig ikke mere. Og mine tanker er, hvad har jeg gjort, siden han ikke kan elske mig mere. Jeg ville give ham alt, men han siger nej, skriver hun på sin Facebook.
LÆS OGSÅ: Hannah får Cecilya hjem
 Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.