'GVFB'-par skilt over telefonen: Produktionen pressede mig

Poul blev tvunget til at ringe og droppe Lene i seneste afsnit af den populære DR-serie.

Af Jonas Sand - 21. november 2015 kl. 17:55

Kærligheden holdt ikke mellem Lene og Poul fra ‘Gift ved første blik’, og allerede under optagelserne blev parret skilt. Det skete over telefonen i sidste afsnit, hvor Poul tog beslutningen. Men det var ikke med hans gode vilje.
– Jeg syntes aldrig, vi skulle have haft den samtale over telefonen. Det var noget, produktionen havde fået presset igennem. Jeg ville helst have gjort det ansigt til ansigt, fortæller han til BT.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Poul: Derfor købte jeg ikke en øl til Lene
Ingen fremtid
Lene var ikke tilfreds med beslutningen, men Poul stod fast på den, og han er stadig overbevist om, at det var et korrekt valg.
– Der var simpelthen ikke en fremtid mellem mig og Lene. Der var ingen kemi mellem os, og vi kommunikerede ikke på samme måde. Det gjorde, at vi ikke kunne indfri hinandens behov, siger han til avisen.
– Jeg havde selvfølgelig håbet, jeg var blevet matchet med en, som jeg havde kemi med. Det ville have gjort processen meget nemmere, og så kunne det måske have udviklet sig. Men på grund af vores manglende kemi forsvandt min tiltrækning, og det er jo en vigtig del af et kærlighedsforhold, fortsætter han.
LÆS OGSÅ: Lene fra ‘Gift ved første blik’: Poul skal tage initiativ
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.