Gustav og Kenneth skal være forældre til en lille pige

Parret kan næsten ikke vente til 1. juni, hvor to bliver til tre.

Af Rikke Lynge - 6. april 2020 kl. 14:55

De har dannet par i mere end et år, men det var først i august sidste år, at offentligheden fik lov at se Gustav Salinas’ store kærlighed, den tre år yngre scenograf Kenneth Damsgaard. Siden er de to flyttet sammen, og inden længe venter næste store kapitel i parrets liv sammen, det afslører Gustav på sin Instagram.
– Kenneth og jeg skal være forældre til en sød lille hundehvalp, og vi glæder os simpelthen så meget, skriver Gustav i et opslag, hvor et billede af mor og hvalp ligger sammen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Gustav er flyttet sammen med kæresten
Parret har længe overvejet, om det var den rigtige beslutning at få en hund, da det er en helt ny verden for dem begge.
– Vi ville gerne være 100% sikker på, at vi ville blive gode “forældre”. Men jeg kan mærke indeni mig selv, at det skal vi nok. Hun kommer aldrig til at være alene. Jeg kan nemlig altid tage hende med på kontoret, skriver Gustav, der i dag arbejder som online coach.
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne alvorligt syg

Drømte om at blive far

Gustav og Kenneth venter en Chow Chow hvalp, som de allerede blev skrevet op til for otte måneder siden, så de har haft god tid til at forberede sig som forældre.
– Vi har allerede arrangeret, at den skal gå i skole, fortæller Gustav til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Hornsleth træt af Wafandes opførsel: Det er irriterende at høre på
Parret får den lille Chow Chow hvalp hjem den 1. juni, og Gustav er helt sikker på, at racen passer godt ind i deres hjem.
– Vi har hørt, at det er en meget klog og intelligent hund, og hvem vil ikke gerne have en klog hund, griner Gustav, der også glæder sig til noget andet ved at få en hund.
– Jeg glæder mig utrolig meget til at have noget sammen med min kæreste – noget levende. Og så drømte jeg om at blive far, inden jeg blev 30 år. Jeg ved godt, at en hund ikke er det samme som et barn, men det bliver jo mit lille barn, siger Gustav til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: EOTB-hunk blev reddet af programmet: Han var ikke til at kende

Afslører navnet

Parret har været i tvivl om, hvad det lille nye familiemedlem skulle hedde, og derfor spurgte de Gustavs følgere til råds, men nu har de besluttet sig.
– Jeg kan afsløre, at hun skal hedde Coco ligesom Coco Chanel, men hun bliver kun døbt Coco, fortæller Gustav, der næsten ikke kan vente til den 1. juni, hvor de får deres lille pige hjem.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lea lukker munden på sine følgere med et helt nyt billede

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Kenneth og jeg skal være forældre til en sød lille hundehvalp! ??⁣ ⁣ Og vi glæder os simpelthen så meget! ?⁣ ⁣ …Det er noget som vi virkelig har brugt lang tid på at overveje – vi ville nemlig gerne være 100% sikker på at vi ville blive gode “forældre” ??⁣ ⁣ Men jeg kan mærke indeni mig selv, at det skal vi nok ?‍♂️? Hun kommer aldrig til at være alene. Jeg kan nemlig altid tage hende med på kontoret ?⁣ ⁣ Racen er en chow chow ? og det er en pige.⁣ ⁣ Vi er endnu ikke 100% sikre på hvad hun skal hedde, så vi tager gerne imod forslag ?⁣ ⁣ Skriv hvad du synes hun skal hedde i kommentarfeltet ?⁣ ⁣ Og så håber jeg bare at I får en fantastisk lørdag! ?⁣ ⁣ Love Gustav ❤️⁣ ⁣ ? www.fitnessnu.nu

Et opslag delt af Gustav Salinas – Online Coach (@gustavsalinas) den


LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson om at være i karantæne: Jeg savner andre mennesker
LÆS OGSÅ: CHOK: Tessie Skovly dømt for svindel