Gustav vil være med i ’Vild med dans’

’Vild med dans’ er et hit, både hos de danske tv-seere og hos Gustav. Og han er klar på at medvirke, hvis han en dag bliver spurgt.

Af Ida Reihs Andersen - 19. oktober 2012 kl. 17:01

Hver fredag kan man se kendte danskere danse i TV2’s ’Vild med dans’, og det er noget, som fanger Gustavs interesse. ’Vild med dans’ er nemlig et af de programmer, som Gustav drømmer om at medvirke i.
– Hvis nu ’Vild med dans’ spurgte, om jeg ville være med, så tror jeg ikke, at jeg vil sige nej tak. Og det er fordi, jeg synes, det er sjovt program, fortæller Gustav til Realityportalen.dk.
Numse-Rasmus: Claudia Rex er den lækreste danser
Vil danse med en fyr
Hvis Gustav en dag bliver spurgt, så håber han, at det vil være muligt at danse med en fyr.
– Jeg synes, det kunne være rigtig sjovt, hvis jeg dansede med en fyr. Så skulle jeg danse som en kvinde. Det kunne være meget sjovt, fastslår Gustav.
Der er dog ikke en bestemt dansefyr, som Gustav foretrækker.
– Jeg kan ikke navnene på dem. Jeg synes de skifter så tit, siger Gustav og indrømmer, at han kun kan huske en blond, muskuløs fyr.
LÆS OGSÅ: Knaldperlen er klar på ‘Vild med dans’
Danser salsa flydende
Gustav er halv chilensk, og derfor er han heller ikke et sekund i tvivl om, at det er latindansene, som han vil være bedst i. Der er dog specielt en dans, som Gustav tror, at han kan få top point i.
– Det er nok salsa, for det danser jeg flydende. Jeg har gået til det, slutter Gustav.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.