Gustav: Linse er sippet

I aften i ’Gustav og Linse på udebane’ bliver Gustav og Linse uenige om, hvem der er mest sippet.

Af Louise Vilsbøl - 17. september 2012 kl. 9:00

Gustav og Linse er taget til Bornholm og får deres sag for, da de skal ryge sild – en opgave, som de begge to har det svært med, og irritationerne ligger tykt i luften. Linse kalder det et mareridt at være fiskedame fra Bornholm, og hun vil simpelthen ikke rense en fisk.
– Jeg kan ikke rense en fisk, mit dyrehjerte er knækket, jeg gør det ikke, siger Linse, mens Gustav ikke er nær så bange for fisken.
– Altså jeg synes, det er ulækkert, og jeg synes også, at det er ubehageligt. Men jeg er ikke så sippet som Linse. Det er bare en fisk, og den er død ikk’, konstaterer Gustav.
LÆS OGSÅ: Vil du være den nye Gustav?
Han kan få en mavepuster
Men det er ikke kun Gustav, der kommer med et par sandheder om Linse. Den barmfagre blondine har nemlig et stort temperament, og det er tæt på at gå ud over Gustav.
– Ærlig talt så har jeg været lidt irriteret på Gustav i dag. Han driller og leger kloge Åge, han kan få en mavepuster, konstaterer Linse.
Endnu værre bliver det, da de to er til sildefest i Hasle. Gustav er tilmeldt til “Sildetalent 2012”, hvor han – iført bornholmsk nationaldragt – skal synge “Bornholm, Bornholm, Bornholm”.
Det går på ingen måde stille for sig, og det er to trætte stjerner, der endelig kan plante flaget på Hammershus. Om Gustav ender med at få en mavepuster af den irriterede Linse, eller om alt bliver godt igen mellem de to rejsekammerater, vil vise sig i aftenens afsnit af ’Gustav og Linse på udebane”. Se med klokken 20.00 på TV3.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.