Gustav: Jeg er meget nervøs!

Klokken 21 offentliggør Gustav noget endnu større end hjemmesiden, og det gør ham nervøs.

Af Louise Vilsbøl - 29. august 2014 kl. 20:38

Dagen som Gustav har ventet på i lang tid er endelig kommet. Hans helt eget webunivers Fabulous by Gustav er nemlig gået i luften. Men sommerfuglene i maven er ikke væk endnu.

Jeg er meget nervøs, men ikke kun fordi jeg skal åbne hjemmesiden, men også fordi jeg kl 21.00 offentliggør noget endnu større! Og så er jeg også meget nervøs for i morgen, når jeg skal offentliggøre min Gay Pride vogn som har været en stor investering økonomisk, men jeg tror det er det hele værd, fastslår Gustav.
Lamceringen af hjemmesiden var så stor en succes, at allerede efter 5 minutter var der så mange inde på siden, at den gik ned. Men heldigvis har reality-fyren et dygtigt team bag sig, og siden er oppe igen.
LÆS OGSÅ: Gustav lancerer ny hjemmeside
Jeg kan blotte mig uden regler
Idéen til hjemmesiden kom, fordi Gustav syntes, at det var på tide, at han selv skulle bestemme, hvad der kom ud omkring ham.
– Derfor synes jeg det er en oplagt mulighed at have sin egen hjemmeside, hvor jeg vil starte med at lave blogs og videoer, så folk virkelig kan mærke, hvem jeg er, og samtidigt kan jeg blotte mig uden at tage forbehold for diverse regler, der er på de forskellige sociale medier. Her kan jeg sige sandheden.
LÆS OGSÅ: Gustav er single igen
Ole Henriksen er min inspiration
Og Gustav er ikke i tvivl om, hvem der er hans store inspiration.
– Jeg er meget inspireret af Ole Henriksens store succes, da jeg føler han har gjort det rigtig godt, og jeg får også inspiration fra mange af de danske kendte bloggere, fortæller Gustav, og fortsætter:

– Jeg glæder mig mest til at kunne give en bid af mig selv til mine følgere og kunne lære dem nogle af de redskaber til succes, som jeg har brugt gennem mit liv. Mit primære mål er også at vise, at der er succes til alle – man skal bare finde ud af, hvad man er god til!
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Mitchel: Gustavs bog sårede mig

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.