Gustav fortsat i babylykke: Her er hendes navn - Her & Nu

Gustav fortsat i babylykke: Her er hendes navn

Tidligere løftede vi sløret for, at der var ren babylykke hos Gustav Salinas, men at han manglede et navn til vidunderet. Nu er hun døbt!

Af Louise Andersen - 25. august 2017 kl. 07:25

Det går godt for Gustav, der tidligere på måneden investerede i en ny baby, som primært består af stål og aluminium. På det tidspunkt efterspurgte han et navn til vidunderet, som er en Audi Q7. Nu afslører Gustav, at hun er blevet døbt.
– Når folk siger, at en bil ikke kan gøre dig lykkelig, så er det løgn! Jeg tror aldrig, jeg nogensinde i mit liv har været SÅ lykkelig for en bil! Her til aften har jeg døbt min bil: Hun hedder Versace, skriver han i et opslag på sin Facebook.
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Og det er virkelig pæne ord, Gustav har at sige til bilen, der har taget hans hjerte med storm.
– Den er både brutal, stor, praktisk, rummelig, hård, hurtig og har bløde former. Jeg bliver aldrig træt af dig, min Versace. Hvad fanden skal jeg bruge en mand til, når jeg har min Versace, der kan give mig en kildende følelse som ingen anden, når jeg trykker på speederen? fortsætter fitnessguruen.
LÆS OGSÅ: WHAT!? Er Amalie og Peter sammen igen?
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut
Vi ønsker tillykke med dåben! Du kan se hele Gustavs kærlighedserklæring til Versace herunder:

LÆS OGSÅ: Gustav afslører: Jeg har været sammen med en kvinde
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt er Gustavs ansigt
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.