Gunnvør om graviditeten: Jeg glæder mig, til det er overstået

Graviditeten er lidt hårdere, end forretningskvinden havde forventet.

Af Pernille Hahn Hauberg - 13. marts 2017 kl. 7:34

Forsidefruen og forretningskvinden Gunnvør Dalsgaard er i øjeblikket højgravid med hende og eks-kærestens, modellen Oliver Bjerrehuus, tredje barn.
– Jeg glæder mig, til det er overstået, men det går godt. Jeg kan ikke for alvor brokke mig, men du ved, det er tungt. Vi bor på fjerde, og der er langt op, siger Gunnvør til Realityportalen.dk og afslører, at der ingen elevator er i bygningen.
LÆS OGSÅ: Gunnvør tager afstand fra Oliver Bjerrehuus
I forvejen har Gunnvør og Oliver sammen døtrene Sigga og Hanna, og selvom hun efterhånden er rimelig rutineret i at være gravid, er lige netop denne graviditet lidt anderledes end de andre.
– Jeg synes måske, det er lidt hårdere denne her gang. Men nu har jeg også to små børn i forvejen. Det må jeg sige, fortæller Gunnvør og uddyber:
– Nu har jeg også haft sindssygt travlt med både webshop og tv og alle mulige andre ting, så lidt hårdt har det været. Men jeg glæder mig til at gå på barsel.
LÆS OGSÅ: Suzanne Bjerrehuus: Sådan er mit forhold til Gunnvør
Ikke flere børn
Det har indtil videre ikke været nogen hindring for Gunnvør og Oliver at få flere børn, selvom de ikke længere er kærester, og i sidste uges premiere af ‘Forsidefruer’ kunne man da også høre Oliver sige til Gunnvør, at hun måtte få lige så mange børn, hun ville have med ham. Men til spørgsmålet om de skal have en mere, er svaret klart.
– Nej, siger Gunnvør med et grin og fortsætter:
-Jeg stopper her, det er jeg ret sikker på.
Du kan følge Gunnvør i livet som mor og forretningskvinde, når TV3 hver onsdag kl. 20:00 sender ‘Forsidefruer’. 
LÆS OGSÅ: Oliver om babylykke: Er du sindssyg, vi er glade
LÆS OGSÅ: DRAMA: Sarah Louise dybt forarget over Gunnvør
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.