Gravide 'De unge mødre'-Sasja kæmper med skolen

Det er både fysisk og psykisk hårdt for Sasja at være gravid i denne omgang.

Af Jonas Sand - 29. oktober 2016 kl. 12:55

Det er ikke altid let at være gravid i en ung alder – heller ikke selv om man allerede har prøvet det én gang. Det må den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Sasja Emilie Vistisen sande i forbindelse med den graviditet, hun i øjeblikket gennemgår.
Det er godt nok en sund og rask baby, der gemmer sig i maven på Sasja. Men det samme kan man desværre ikke sige om den unge mor selv, der denne gang er hårdt ramt i graviditeten.
LÆS OGSÅ: Gravid ung mor afslører babynavn
– Jeg havde i forvejen kronisk bækkenløsning, fra da jeg ventede Annalia. Det er blevet endnu værre, så det er desværre gået en del ud over min skole, siger en ærgerlig Sasja.
‘De unge mødre’-deltageren har fået en masse fravær, fordi det er hårdt for kroppen at sidde i skolen på de lange dage, og fordi hun under graviditeten ikke må tage de samme piller, som hun før tog for sine smerter.
– De nye piller virker bare ikke lige så godt. Det er bare noget rigtig lort med eksamener lige om hjørnet. Men jeg satser på at komme igennem dem, så jeg kan få afsluttede det første år og starte op på andet år efter barsel. Det skal jeg, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Sådan går det med ‘De unge mødre’-Sasjas datter
“Julie fortjener en medalje”
Men det er ikke kun fysisk, at denne graviditet er hårdere for ‘De unge mødre’-deltageren. Også psykisk har hun været ramt, og hun er yderst taknemmelig over for kærestens store støtte.
– Jeg synes, at det er meget hårdere i forhold til første graviditet – både fysisk og psykisk. Julie fortjener helt ærligt en medalje for at håndtere mig så flot. Det er godt nok ikke nemt for hende at være i nærheden af mig, og det kan jeg godt selv se, siger Sasja.
– Jeg synes, at det er rigtig svært at være både kæreste, mor og gravid på én gang lige nu. Men Julie er heldigvis meget forstående, og jeg er stadig lige så forelsket i hende, og jeg glæder mig til, at vores lilla Alva kommer til verden.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor venter barn med pigekæreste
Ingen skal føle sig glemt
Selv om det hele i øjeblikket er en kamp for den unge mor, så er det vigtigt for hende, at hverken datteren eller kæresten mangler opmærksomhed – også selv om hovedet er fyldt med tanker og bekymringer.
– Jeg synes bare slet ikke, at der fulgte lige så mange bekymringer med sidste gang. Jeg tænker mere over, om baby har det godt, og om hun er stor nok og alle sådan nogle ting. Det hele kører bare i mit hoved hele tiden, og det er vildt frustrerende.
– Og nu er der jo Annalia i forvejen, som helt sikkert kommer til at reagere på, at der kommer en, som hun skal dele både mig og Julie med. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det nok skal gå, og at de begge nok skal få, hvad de har brug for hver især. Men det fylder stadig utroligt meget, at ingen skal føle sig glemt – heller ikke Julie.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sasja sprang ud som lesbisk: Sådan reagerede min mor
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.