Gravid paradiso ånder lettet op efter scanning

Der var gode svar til Tina Maria og kæresten, efter de havde accepteret en ekstra graviditetsscanning.

Af Jonas Sand - 19. september 2016 kl. 14:55

I begyndelsen af august offentliggjorde den tidligere ‘Paradise’-vinder, Tina Maria, at hun og kæresten Patrick venter deres første barn, der kommer til verden i januar. Tiden nærmer sig langsomt, og det hele bliver efterhånden mere og mere virkeligt.
Paradisoen er for nylig blevet scannet, og på sin blog deler hun billeder af parrets kommende baby, der i den grad også er livlig inde i maven.
– Det er virkelig sjovt at se på de 3D-billeder, hvor man rigtig kan se et lille bitte menneske, som er en lille blanding af mig og P. Det er simpelthen så sjovt at mærke de bittesmå spark, og når baby vender sig rundt i maven, skriver hun.
– Patrick har flere gange kunne mærke sparkene udenpå maven, hvilket jo også en rigtig hyggeligt for ham, da han ikke kunne mærke dem i starten, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Tina Maria viser babybulen frem
“Alt så godt ud”
Parret havde valgt at tage imod tilbuddet om en såkaldt Harmony Test, der skulle vise, om der var noget i vejen med babyen.
– Selvfølgelig er man nervøs, og ventetiden på en uge kan være ulidelig, men til gengæld får man et svar, som for mit vedkommende var det, jeg havde brug for. Det er jo ikke alle, der har brug for det og det er skam også helt fair, skriver hun.
Til Tina Maria og kærestens lettelse viste scanningen dog, at der intet var i vejen.
– Mit svar var rigtig flot, og jeg kunne ånde lettet op, da de ringede. Pyha, jeg må da indrømme, at jeg havde hjertebanken og svedige håndflader. Men jeg er lettet over, at alt så flot ud, og det gav mig også mere ro på., fortsætter hun.
Parrets kender allerede kønnet på babyen, men det vil de endnu ikke ud med. Men du kan finde scanningsbillederne herunder:

foto

Se de fine billeder af den lille ny. (Foto: privat)


LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Tidligere paradiso venter barn
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.