Gravid Amalie afslører: Jeg takkede nej til nyt, vildt reality-program

Realitystjernen havde fået tilbuddet om en tur til Argentina. Graviditeten satte dog en stopper for det.

Af Jonas Sand - 17. januar 2016 kl. 20:55

En lang række kendisser og realitystjerner har taget turen til Argentina i den seneste tid. Men det er ikke tilfældigt, og det er ikke ferie, der er på programmet. De skal i stedet deltage i TV3’s nye tv-satsning, der bliver en dansk udgave af det engelske ‘Wild Things’.

Realitystjernen Amalie Szigethy er dog ikke en af de tv-personligheder, der har vendt snuden mod det sydamerikanske land. Men det er hendes egen beslutning, afslører hun nu.

– Jeg fik tilbuddet, men da jeg fandt ud af, at jeg var gravid, takkede jeg pænt nej til at deltage, fortæller Amalie til Realityportalen.dk og slår fast, at hun måske var blevet hjemme alligevel.

– Jeg havde kun sagt ”måske” i første omgang, og jeg er ikke sikker på, at jeg havde accepteret. Jeg tror ikke, jeg var taget af sted. Jeg føler, at jeg er færdig med de reality-programmer, hvor der er ti andre med.

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor afslørede jeg min graviditet over SMS

LÆS OGSÅ: Gravide Amalie Szigethy afslører: Sådan er min økonomi
AFSLØRING: Amalie Szigethy og kæresten har købt hus
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.