Grædefærdig Joy: Jeg må ikke træne

‘Mig og min mor’-stjernen har sat sin træning på pause, fordi kroppen siger fra.

Af Mikkeline Andersen - 6. september 2015 kl. 13:08

Træning, træning og lidt mere træning har i lang tid været en fast del af Joy K. Petersens liv. Derfor passer det absolut ikke ‘Mig og min mor’-stjernen, at hun de sidste par uger ikke har kunnet træne optimalt – og heller ikke kommer til det den kommende tid, fortæller hun på sin blog.
– Jeg har haft den mærkeligste følelse i mit lår. Først føltes det som varmt vand, der løb gennem musklen, derefter blev låret følelsesløst, og så kom de underligste følelser såsom prikken. Følelsen af at musklen sov, skriver hun og uddyber, at hun har været ved lægen:
– Jeg har fået en skade. En brist i min iliopsoas, hoftebøjeren, der er en muskel, der går oppe fra lysken af og ned i låret. Lægen sagde, jeg ikke måtte træne i fire til seks uger. Altså, squat, lunges, mavebøjninger, ja alt, der rammer den.
LÆS OGSÅ: Se ‘Mig og min mor’-Joy vise, hvem der bestemmer i forholdet
Træningen er ikke det samme
Joy kan vælge at træne andre muskelgrupper, som ikke belaster skaden, men det er bare ikke det samme at være begrænset i fitnesscentret, erkender hun.
– Jeg er derfor begyndt at løbe nogle gange om ugen samt sørge for at spise fornuftigt, så jeg ikke tager på, skriver Joy.
Selvom hun ikke tager på, så sætter den manglende træning sit præg på realitystjernen.
– Forleden dag sad jeg og tudbrølede, fordi jeg følte, min røv begyndte at hænge. Ej, bagefter begyndte jeg dog at grine lidt af det. Følte mig bare så fanget, for jeg hader ikke at kunne gøre de ting, jeg plejer.
LÆS OGSÅ: Joy afslører: Troede, bryster ville gøre mig lykkelig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.