Gina Jaqueline har fundet kærligheden: Slut med sugardating

26-årige Gina Jaqueline er blevet kærester med en af sine sugardaddies.

Af Emilie Holm Egebro - 22. november 2017 kl. 7:25

Efter DR’s dokumentarserien ‘Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’ rullede over skærmen sidste måned, er hovedpersonen, 26-årige Gina Jaqueline, blevet et velkendt ansigt i offentligheden, hvor hun både får gode – såvel som mindre gode – kommentarer og henvendelser om sin livsstil som sugardater.
I aftes valgte hun at stille op til et interview i ‘Aftenshowet’ på DR, hvor hun afslørede, hvad der er sket i hendes liv siden programmet:
– Jeg sugardater ikke længere, fordi jeg har fundet kærligheden. Faktisk har jeg mødt min kæreste gennem sugardating, så det er jo lidt kontroversielt. Jeg havde ikke regnet med, at det kunne forekomme. At man kunne finde ægte kærlighed på de platforme, men ikke desto mindre er det sket for mig. Jeg har aldrig været så forelsket før, fortæller Gina Jaqueline i ‘Aftenshowet’ og fastslår, at selvom hun skulle risikere at blive single i fremtiden, vil hun aldrig gå tilbage til sugardating igen:
LÆS OGSÅ: Anna Due søger sugardaddy
– I og med at jeg har mødt denne mand, har jeg fundet ud af, hvordan det rigtigt skal føles at være sammen med nogen. Det har rykket nogle ting for mig. Både følelsesmæssigt, men også noget etisk på en måde. Det har været en øjenåbner for mig. Og der er sket nogle fantastiske ting, der har gjort, at jeg ikke har lyst til at være sammen med andre igen. Så jeg kunne ikke forestille mig at gå tilbage til at være sammen med “tilfældige” igen, forklarer den tidligere sugardater.
Gina Jaqueline fortæller desuden, at hun ikke vil råde andre piger til at sugardate. Hun pointerer, at hun kun selv er endt der på grund af de grænseoverskridende oplevelser, hun oplevede, da hun var yngre. Derfor vil hun ikke anbefale andre at springe ud i sugerdating.
AFSLØRING: Her er alle de nye paradisoer
LÆS OGSÅ: Peter Birch afslører: Vil have børn med Amalie
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vinderen: Dét skal pengene bruges på