'Gift ved første blik'-Katrine taler ud om kærligheden

Katrine fra ‘Gift ved første blik’ fandt ikke kærligheden i programmet, og det var hårdt.

Af Jonas Sand - 9. juli 2015 kl. 19:25

Katrine Aakjær Nielsen var en af de mange håbefulde singler, der tilmeldte sig DR-programmet ‘Gift ved første blik’ i håbet om at finde kærligheden. I første omgang lykkedes det for 29-årige Katrine.
Hun forblev sammen med manden, 31-årige Jakob Bay, som hun blev sat sammen med af eksperterne. Forholdet holdt dog ikke i længden, og deltagelsen i programmet tog hårdt på den århusianske pige.
– Jeg havde nok ikke set det komme, at det var så hårdt at være med i programmet. Men overordnet har det været en positiv oplevelse at være med, for langt de fleste mennesker har været positive over for mig og Jakob, siger hun til DR.
LÆS OGSÅ: Drama og mordtrusler i ‘Gift ved første blik’
Følte sig presset
Katrine ærgrer sig stadig over, at forholdet til Jakob gik i vasken, og hun afslører, at parret følte sig presset til at blive sammen.
– Der var jo også et pres, for når alle andre fulgte med og ville os det bedste, så skabte det jo også en masse forventning til os om at klare det, fortsætter hun.
– Vi ville det jo rigtig gerne, og vi har i hele forløbet haft det godt sammen, men det blev for svært og især det med afstanden. Man kan sige, at det er ærgerligt, men sket er sket, og det nytter ikke at ærgre sig og sidde fast i fortiden.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Katrine brød sammen i Magasin
Lærte meget om kærlighed
Katrine har endnu ikke fundet den mand, som hun skal dele resten af sit liv med. Men hun er blevet klogere på, hvilken type mand det skal være.
– Jeg har lært meget om kærlighed af at være med. Jeg har lært, at man ikke helt er herre over den. Jeg har ikke fundet en ny kæreste,for  jeg har haft brug for at have fokus på mig selv. Jeg har slet ikke haft brug for at være opsøgende. Han må komme, når tid er, siger hun til DR.
Katrine afslører desuden, at hun den dag i dag stadig er gode venner med Jakob – men heller ikke mere end det.
LÆS OGSÅ: ’Gift ved første blik’-psykolog: Bruddet overrasker mig ikke
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.