'Gift ved første blik'-Katrine brød sammen i Magasin

Det blev for meget for Katrine, da faren bukser pludselig forsvandt kort inden den store dag.

Gift ved første blik
Af Jonas Sand - 11. april 2015 kl. 11:50

Inden Katrine skulle giftes med en fremmed mand i programmet ‘Gift ved første blik’, var der en del ting, der skulle på plads. Blandt andet skulle hendes far have sig et jakkesæt, og da bukserne forsvandt mellem Magasin og skrædderen, blev det for meget for Katrine.
– Jeg kunne tydeligt mærke panikken brede sig i mig, da den stakkels mandlige ekspedient gang på gang vendte slukøret tilbage og meddelte, at han altså stadig ikke kunne finde bukserne på lageret, skriver hun på sin blog.
– Det endte med at blive dråben, der fik bægeret til at flyde over! Tårerne trillede ned af mine kinder, imens jeg beklagende forsøgte at undskylde for mine bridezilla-tendenser.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Gift ved første blik’-par er gået fra hinanden
Brød tavshedspligten
Katrine kunne ikke holde tårene tilbage, og selv om hun ikke måtte fortælle om det kommende program, hun skulle deltage i, så gjorde hun det alligevel.
– Jeg blev nødt til at undskylde min situation med, at jeg altså snart skulle giftes med en, jeg ikke kendte, OG det skulle på nationalt tv, OG min far skulle føre mig op, OG at han ikke ejede andre jakkesæt, OG at han nu sad på en lille ø i det sydfynske øhav, så der ikke var mulighed for at få tilrettet et par ny, fortæller hun på bloggen.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Jakob: Vi var for forskellige
Magasin-boss reddede dagen
Ekspedienten fik ondt af Katrine, og efter lidt tid følte han sig nødsaget til kontakte sin chef. Chefen lovede, at han nok skulle få bukserne hjem til hende dagen efter, ligemeget hvad han skulle gøre.
– Og tænk sig: dagen efter (på en højhellig søndag) stod Magasin-bossen udenfor min dør med bukserne i favnen samt en æske chokolade som undskyldning. Hold nu op, hvor var jeg glad og lettet! Fantastisk service til en panisk bridezilla, skriver hun.
Her kan du læse hele bloggen, der blandt andet indeholder historier om kjolepanik og beroligende piller.
LÆS OGSÅ: Gift ved første blik’-psykolog: Bruddet overrasker mig ikke
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.