'Gift ved første blik'-Jakob: Vi var for forskellige

Kærligheden gik i stykker for Jakob og Katrine, der var det sidste af programmets par, som stadig var sammen.

Gift ved første blik
Af Jonas Sand - 16. marts 2015 kl. 13:22

Det kom som noget af et chok, da det i morges kom frem, at Jakob og Katrine fra ‘Gift ved første blik’ er gået fra hinanden. Men faktisk gik de allerede fra hinanden tilbage i januar af helt naturlige årsager.
– Katrine er en helt fantastisk pige med rigtig mange gode kvaliteter. Men samtidig er vi også meget forskellige på mange vigtige punkter. Vores forskelligheder konfliktede for meget med hinanden, og så havde Katrine svært ved at finde ro og falde til i København, fortæller Jakob til Ekstra Bladet.
– Vi havde svært ved at finde de helt rigtige kærlighedsfølelser for hinanden, som bare gjorde alt andet ligegyldigt. Hun savnede sin familie og venner for meget, og når man lagde det hele sammen, var vi helt enige om, at det var den bedste løsning (at gå fra hinanden, red.)
LÆS OGSÅ:  CHOK: ‘Gift ved første blik’-par er gået fra hinanden
Tror på konceptet
Jakob og Katrine var det sidste par af deltagerne, som stadig var sammen, og efter de er gået fra hinanden står eksperterne nu med en succesrate på nul procent. På trods af det fortryder Jakob ikke sin deltagelse.
– Jeg er glad for den oplevelse, jeg har fået, og jeg er glad for at have fået en helt fantastisk pige ind i mit liv i form af Katrine. Jeg tror rigtigt meget på konceptet og de fire eksperter, og jeg er glad for, at de matchede mig op med Katrine på trods af afstanden, fastslår han overfor avisen.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Katrine afslører dejlige nyheder
Stadig venner
Selv om kærligheden brast, og de to nu bor i hver sine ende af landet, så er de stadig gode venner og ses tit.
– Vi er skiltes som gode venner. Vi har delt meget sammen, og vi er stadig fortrolige med hinanden og støtter hinanden. Så vi har da mødtes flere gange, været ude og løbe og hygget os.
‘Gift ved første blik’ søger i øjeblikket singler til en tredje sæson af det populære realityprogram. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra DR eller produktionen i forhold til, om det kaster en skygge over den kommende sæson, at ikke ét eneste af de opsatte par har holdt.
LÆS OGSÅ: DR søger singler til ny sæson af ‘Gift ved første blik’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.